Celebs

Wie rockt de look? (Instagram-editie)

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar deze week zijn het geen paparazzi kiekjes, maar foto's die de celebs op hun eigen Instagram-account hebben geplaatst. Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis? 


Vanessa Hudgens en haar vriend Austin Butler gaan naar een verjaardagsfeestje. Blijkbaar is het een groot feest, want ze gaan niet in een simpele spijkerbroek en top op stap. Het stel heeft zich flink opgedoft en daar moet -uiteraard- even een foto van gemaakt worden. Wij dopen Vanesssa en Austin door deze foto tot het meest fashionable stel ever… #goals.


Maddie Ziegler is nog maar 12 jaar (over twee weken wordt ze 13), maar heeft het nu al beter voor elkaar dan de gemiddelde volwassene. Sia's danseres heeft naast een passie voor dansen ook een passie voor mode. Daarom vindt ze het ook leuk om outfitfoto's te plaatsen op Instagram en fashion shows bij te wonen. Op de bovenstaande foto is ze volledig gehuld in Rebecca Minkoff, wat staat het haar goed!


Bella Hadid gaat haar zus Gigi achterna, haar modellencarrière gaat als een speer! Bella wordt veel geboekt als model tijdens New York Fashion Week, maar heeft naast het rocken van de catwalk ook tijd om fashion feestjes af te lopen. Hier staat ze op de foto naast Carine Roitfeld, de voormalig hoofdredactrice van Vogue Paris. Gelukkig heeft Bella een fashion verantwoorde outfit aan!


Kylie Jenner is weer van haarkleur veranderd, dit keer gaat ze voor lang groen haar. En het staat haar nog goed ook! De realityster is ook in New York voor Fashion Week en kiest voor een simpele outfit. De top en kokerrok zijn van Zachary The Label. Qua accessoires kiest ze voor een armband van Cartier en schoenen van Alexandre Birman.


Lucy Hale wordt op de kiek gezet met ontwerper Jeremy Scott en model Coco Rocha. Ze heeft net de show van Jeremy gezien en uiteraard moet je daar een stijlvolle outfit voor aan. De gewaagde jurk is van -je raadt het al- de ontwerper himself. Ze heeft de blauwe jurk gecombineerd met een Anil Arjandas ring en pumps van Casadei.


Kim Kardashian is hoogzwanger, maar dat weerhoudt haar er niet van om alle modefeestjes af te gaan. Het is New York Fashion Week en dat betekent dat Kim's agenda helemaal volgeboekt is. Gelukkig heeft ze haar man Kanye West altijd bij haar zijde. Ze zijn beide volledig in zwart gehuld. Kim's gehele outfit is van Givenchy.


Sneak peek! Gigi Hadid had de eer om alvast een jurk van de langverwachte Balmain x H&M collectie aan te mogen. De collectie komt namelijk pas in november uit! Balmain en H&M zijn vast blij met Gigi, want het model kreeg veel aandacht met de prachtige jurk. Nog even geduld en we kunnen zelf ook shinen in deze jurk!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?
Beeld: Instagram

Must reads 👀