Lifestyle

Stem op Girlscene.nl voor Website van het Jaar en maak kans op een goodiebag!

We krijgen dagelijks leuke mailtjes, maar laatst kregen we wel een héél fantastisch mailtje in de inbox. Girlscene.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2015. Woohoooo! Girlscene is al een aantal jaar de grootste meidencommunity van Nederland. En dat zijn we dankzij jou! Al jaren plaatsen jullie reacties onder de artikelen en zijn jullie actief op het forum. Hoe cool zou het zijn als Girlscene de titel 'Website van het Jaar' in de categorie communities zou winnen? Als we onze krachten bundelen en allemaal stemmen op Girlscene, dan moet het lukken! Stem je mee? O, en onder de stemmers verloten wij een goodiebag :-).

Girlscene maakt kans op de titel Website van het Jaar in de categorie communities! We sprongen een gat in de lucht toen we het goede nieuws hoorden. Websites die genomineerd zijn in deze categorie dienen als platform voor discussie en het delen en uitwisselen van kennis, informatie en ideeën. En dat is precies wat Girlscene inhoudt! Girlscene is al jaren de grootste meidencommunity van Nederland en dat hebben we te danken aan jullie! Het leukste aan de website is dat jullie reageren onder artikelen, tips insturen en actief zijn op het forum.

Onze lezeressen zijn de leukste meiden ever en daarom zou het super cool zijn als Girlscene de titel zou winnen! Als we met z'n allen stemmen dan moet het lukken. Bovendien hebben we geduchte tegenstanders -waaronder Instagram en Facebook!- dus geen een stem is overbodig ;-). Stemmen kan van 28 september tot en met 6 november. Help je ons mee? Onder de stemmers verloten we een goodiebag!

*******Breng HIER je stem uit*******

Als je kans wil maken op de goodiebag, mail dan een printscreen van jouw stem naar danique@girlscene.nl.