Fashion

DIY: tie-dyed nails

Deze trend zagen we al terug in kleding, maar nu zijn ook de nagels aan de beurt! Het is iets ingewikkelder dan sommige andere do-it-yourselfs en het wil niet altijd de eerste keer lukken, dus schrik niet. Een paar keer oefenen en het resultaat mag er zeker zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en ga daarna lekker zelf aan de slag!

Tie-dye

Wat heb je nodig?
- basecoat
- vaseline
- verschillende kleuren die jij leuk bij elkaar vindt
- diepe kom met water
- tandenstoker
- topcoat

Tie-dye

Stap 1: Vul een kom met water voordat je je nagels gaat lakken. Doe daarna een basecoat op je nagels of een leuk fel kleurtje voor een feller eindresultaat.

Stap 2: Smeer je vingers tot aan je nagels in met vaseline. Op die manier kleeft de nagellak straks alleen aan je nagels en niet ook nog overal aan je vingers.

Stap 3: Druppel allerlei leuke kleurtjes nagellak in de kom met water en zorg dat alle druppeltjes bij elkaar drijven. Je hebt echt maar een paar kleine druppeltjes per kleur nodig.

Stap 4: 'Roer' voorzichtig door de nagellak met een tandenstoker totdat je ze genoeg gemengd vindt.

Stap 5: Dip je vingers in de kom en laat ze ongeveer twee minuutjes erin liggen. Als je echt perfect te werk wil gaan, doe dan steeds een vinger per keer. Vul de kom bij iedere vinger weer een beetje bij.

Tie dye nails

Finishing touch: Haal je vinger uit het water, laat het drogen en doe er nog een topcoat overheen. Het is een precies werkje, maar geeft wel een super leuk resultaat!

Zien hoe het echt moet? Bekijk dan deze super leuke tutorial en volg alles stap voor stap:

 

Wat vind jij van tie-dye?

Bron beeld: weheartit

Door Eline

LOVE dit artikel
14 meiden hebben deze blog geloved