News

Vrouw is zo selfieverslaafd dat ze geen vriend kan krijgen

Als je denkt dat Kim Kardashian geobsedeerd is door selfies, dan ben je Charlotte Michaels nog nooit tegengekomen. Ze is 23 jaar en haar leven draait om eh… selfies, selfies en nog meer selfies. Charlotte's selfieverslaving neemt inmiddels haar leven over en het heeft inmiddels het punt bereikt dat ze niet eens een vriend kan krijgen. Lees snel verder over deze obsessieve verslaving.

Op haar 21e verjaardag raakte ze haar telefoon kwijt en nog nooit in haar leven heeft Charlotte zich zo ongelukkig gevoeld. Het is natuurlijk goed te begrijpen dat je even down bent als je telefoon weg is, maar de reden van Charlotte was lichtelijk absurd. Ze huilde namelijk urenlang omdat ze in de 8 uur voor de grote verdwijning 64 selfies had gemaakt en die zou ze niet meer terugkrijgen. En laat dat net iets zijn wat mannen moeilijk vinden, want het gaat Charlotte niet voor de wind. Zij kunnen er namelijk niet tegen dat haar leven draait om de selfies en daarom wordt Charlotte keer op keer gedumpt.

Maar zit Charlotte ermee dat de mannen steeds op haar afknappen? Ze zegt van niet. "Ik heb gedate, maar na een paar weken hebben zij (de mannen) door dat het nemen van selfies geen fase is. Dan kappen ze het af. Maar mijn selfies komen op de eerste plek en als mannen daar niet mee om kunnen gaan is dat hun probleem. Er is geen ruimte in mijn leven voor selfies én mannen." Duidelijke taal…

Niet alleen is Charlotte geïnteresseerd in veel selfies maken, ook het aantal likes is voor haar belangrijk. Binnen een kwartier moeten de hartjes op Instagram binnenstromen zodat ze een goed gevoel krijgt. Verder houdt ze er ontzettend van als mensen zeggen dat ze mooi is. Dat is te begrijpen, maar verder weten wij niet wat we hiervan vinden.

 

 

 


Wat vind jij ervan dat Charlotte zo selfieverslaafd is dat ze geen vriend kan krijgen? Vind je dat ze lekker haar ding moet doen of dat ze hulp moet zoeken?

Bron

Must reads 👀