Celebs

Deze cover van Demi Lovato móet je horen

Demi Lovato heeft het niet altijd makkelijk gehad, zo overleed een paar weken geleden onverwacht haar hondje en had Demi last van eetproblemen. Maar met haar mega hit "Cool For The Summer" is Demi Lovato helemaal back in business! Dat Demi ook een serieuze kant heeft laat ze zien in de cover van Hozier's bekende hit "Take Me To Church". Kijk snel verder voor de beelden.

Demi Lovato heeft in het verleden heel wat meegemaakt, zo was ze onder andere depressief en had ze last van eetproblemen. Demi probeert dit zo vaak mogelijk terug te koppelen in haar muziek wat erg mooie liedjes oplevert. 

In de video van BCC Radio 1 Live Lounge zingt Demi de sterren van de hemel met een cover van Hozier's "Take Me To Church". De indrukwekkende tekst gecombineerd met Lovato's stem zorgen voor een kippenvelmoment. Demi's cover is totaal anders dan haar zomerhit "Cool For The Summer", en laat zien dat je niet altijd groots hoeft uit te pakken. Zo laat ze bijvoorbeeld in dit artikel zien dat het dragen van geen make-up ook prachtig is.

Mocht je nog geen fan zijn van Demi, dan word je dit zeker na het luisteren van onderstaande cover.

Watch on YouTube


En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we ook nog even "Cool For The Summer" hieronder gezet 😉 Enjoy!

Watch on YouTube

Wat vind jij van de cover?

Bron, bron

 

Must reads 👀