Lifestyle

11 herkenbare situaties voor meiden die niet op hakken kunnen lopen

Ze maken je tien centimeter langer, geven je een confidence boost en maken je outfit helemaal compleet. Toch is niet iedereen fan van een paar high heels. Eerlijk is eerlijk, hakken zijn niet de meest comfortabelste schoenen om een avondje op uit te gaan of überhaupt een dag op te lopen. Girlscene zet elf herkenbare situaties op een rijtje voor meiden die absoluut niet op hakken kunnen lopen.

1. Je weet niet hoe al die meiden het voor elkaar krijgen om de hele avond in de club rond te paraderen op een stel high heels. Jouw dansmoves zijn al niet So You Think You Can Dance-waardig, laat staan als je ook nog na moest denken over je manier van lopen. Tijdens een avondje stappen trek jij liever je afgetrapte Converse sneakers aan.
2. Je bent dapper geweest en hebt besloten het een avondje te proberen op een paar killer heels. Na een kwartier kun je amper nog ademhalen, het voelt alsof je een marathon gelopen hebt. Voordat je het weet gooi jij je heels in de hoek en draai je rondjes op je blote voeten. Nu maar hopen dat je niet in glas of kotsresten stapt..

3. Elke tutorial die er te vinden is op Youtube heb jij honderd keer gezien. Hierdoor weet jij precies hoe je ervoor kan zorgen dat je de dag pijnvrij door komt op een paar hakken. Helaas ben jij een uitzondering en werken deze geniale trucjes niet voor jouw voetjes.

4. Hakken aantrekken op een dag dat je veel moet lopen; domste beslissing ooit. Tijdens het lopen is jouw enkel al drie keer omgezwikt en lig je nog net niet in de bosjes.

5. Natuurlijk heb jij de sleehak al geprobeerd want deze zijn “zo eenvoudig om op te lopen!”, nou nee dus. Je weet niet wie dit bedacht heeft, maar deze persoon heeft het goed mis. Jij voelt je alleen maar heel onhandig tijdens het lopen op deze sleehakken.

6. Je valt als een blok voor een prachtig paar heels in de winkel. Helaas zal jij nooit een meter vooruit komen op deze beauty's, tenzij je vallen meetelt.

7. Elke blogger op Instagram draagt alleen maar hakken. Jij weet zeker dat zodra de foto gemaakt is de hakken meteen uitvliegen.

8. Jij hebt één paar hakken: zithakken. Van die high heels die je aan trek tijdens een etentje en bidt dat het geen lopend buffet is.

9. Je durft jezelf geen echte fashionista te noemen omdat jij heel goed weet dat een paar killer heels tien keer zo leuk staan onder een jurkje dan je Superstars.

10. Je haat met heel je hart de bedenker van de hak.

11. Al je vriendinnen zijn vaste hakkendragers waardoor je dus altijd minimaal tien centimeter kleiner bent dan de rest van de groep. Heel fijn.

Durf jij het toch aan, Girlscene zet in dit artikel op een rijtje hoe jij pijnloos kunt lopen op hoge hakken.

Ben jij een hakkendrager?

Bron, bron

Beeld: Thinkstockphotos, Giphy

Must reads 👀