Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Chrissy Teigen en Karlie Kloss, tot Kim Kardashian en Kendall Jenner. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Chrissy Teigen is te gast bij Good Morning America en daarvoor heeft ze een fashionable outfit uitgekozen. De gestreepte blouse -waarvan één knoopje open is gesprongen, of zou het expres zijn?- is van Balenciaga en ze combineert het met een lichtblauwe kokerrok die haar ellenlange benen goed doen uitkomen. Een paar metallic pump van Jimmy Choo eronder en ze is om door een ringetje te halen!


Kim Kardashian haalt de dark side in haar naar boven. Wat ons betreft lijkt ze sprekend op Morticia Addams uit The Addams Family. Anyways, de realityster combineert een doorzichtige top van Vetements met een kokerrok van Azzedine Alaia en een fluwelen colbert. De grote zonnebril scoor je bij Céline en de leren laarzen zijn van Kim's favo schoenenmerk Givenchy.


Kate Hudson is gefotografeerd terwijl ze een hotel in New York verlaat. Aan Kate's outfit te zien is het daar super warm! De actrice draagt een witte blouse met kanten details en mini shorts van Lovers + Friends. De hoge wedges zijn van Ferragamo.


Kendall Jenner kan geen stap verzetten of ze heeft de paparazzi achter zich aan. Het model is gespot op de straten van New York, samen met vriendin Hailey Baldwin. Kendall draagt een grijze top van Boohoo met jeans van Amo. Qua accessoires kiest ze voor een grote zonnebril van Linda Farrow, een riem met studs, een schoudertas van Saint Laurent en boots van Isabel Marant.


Deze foto van Karlie Kloss die over straat loopt zou zomaar een campagnefoto kunnen zijn. Prachtig! Maar het model is niet aan het werk, ze loopt door de New Yorkse wijk West Village. De trui met 'Cindy Crawford' kun je kopen bij The Reformation en de rugzak bij Mansur Gavriel. Verder houdt ze het simpel met een jeans met opgerolde pijpen en leren sandalen.


Rosie Huntington-Whiteley is voor haar werk veel onderweg, ook nu is ze gespot op een vliegveld. Het topmodel reist altijd in stijl. De jeans en blouse zijn allebei van Paige. Verder draagt ze een peperduur horloge van Rolex, een zonnebril van Tom Ford, armband van Cartier, oorbellen van Anita Ko en schoenen van Gianvito Rossi. Aan haar bagage hangt ook een behoorlijk prijskaartje, de tas is van Givenchy en de koffers zijn van Salvatore Ferragamo.


Julianne Hough zit op een roze wolk, ze is onlangs ten huwelijk gevraagd door ijshockeyspeler Brooks Laich en ze heeft volmondig ja gezegd! De blondine heeft een simpele, maar stijlvolle outfit aan. Julianne draagt een blouse met print die goed past bij haar sandalen van Loeffler Randall. De ripped jeans zijn van J Brand. Een zonnebril van MINKPINK en een rugzak van Rag & Bone erbij en de look is af!


Rihanna is gespot in een stoere outfit. Ze draagt een grijs T-shirt van een skateboardmerk met daaronder een comfy joggingbroek. Let ook even op haar leuke sokken! De zangeres maakt de look af met een grote zonnebril, een clutch, skateboardschoenen en -niet te vergeten- haar signature rode lippen.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages & instagram

 

Must reads 👀