Beauty

De leukste nagellak trends voor najaar en winter

Herfst? Check. Verandering van seizoenen staat voor veel meiden gelijk aan nieuwe kleding in de kast leggen en andere make-up producten kiezen die passen bij de tijd van het jaar. En laten we nagellak niet vergeten! Vooral in de herfst en winter heb je behoefte aan heel andere kleuren dan tijdens de zomer. Girlscene zet alvast de trendkleuren voor je op een rij zodat je precies weet welke tinten hot zijn.


Wat zijn dé kleuren voor het najaar en de winter? Die zie je hieronder in verschillende categorieën staan. De categorieën zijn:
Nudes
Brights
Berry & Reds
Glitter & Metallics
Darks

Op de foto's zijn twee lagen nagellak aangebracht.

Nudes


Rimmel Salon Pro 127 Gentle Kiss

Nude nagellak blijven we de komende tijd zien en als het aan Rimmel ligt dragen we allemaal deze karamel tint op de nagels. Vraag je jezelf af welke nude nagellak het mooiste bij jouw huidskleur past? Eerder schreef Girlscene daar al een uitgebreid artikel over. Deze specifieke lijn van Kate Moss voor Rimmel is helemaal gericht op nudes, dus neem even een kijkje als je geïnteresseerd bent in een lakje.


Brights


Essie Color Binge



OPI Pen & Pink



OPI Chromatic Orange

De felle kleuren hoef je in het najaar en in de winter niet op te bergen zoals Essie en OPI laten zien. Hoewel deze OPI lakjes geen gewone nagellak is – het is voor nail art bedoeld -, toch laat het goed zien welke kleuren helemaal hot zijn. En ja, waarom zou je niet feloranje dragen als het koud is? Wij kunnen ons voorstellen dat dit super mooi kan staan bij een basic outfit!

Berry & Reds


Essie In The Lobby



Essie With The Band

Een klassieker blijft toch wel rode nagellak. Rode nagellak kan altijd, maar tijdens de donkere maanden geldt bijna hoe donkerder de nagellak, hoe beter. Daarom zijn bessenkleuren zoals Essie In The Lobby ideaal. Deze vampy kleur is echt een it-kleur! Wedden dat deze kleur goed verkocht wordt?

Glitter & metallics


Essie Frock'n Roll



Essie Bell-bottom Blues



OPI Silver Canvas

Metallic is en blijft een belangrijke trend op beautygebied, vandaar dat de bovenstaande zilveren nagellak echt een musthave (en eyecatcher) is. Verder zie je bij de Essie lakjes een glitter die zo subtiel is dat het lijkt alsof het sterren aan de hemel zijn. Heel mooi en bovendien niet zo moeilijk te verwijderen als een andere glitterlak.

Darks


OPI Indigo Motif

In het najaar en in de winter kom je altijd weg met een donkere kleur op je nagels, vandaar dat je die kleuren nu veel in de schappen ziet. Donkerblauw is een klassieker, maar ook donkerpaars en zelfs bruin zijn het helemaal tijdens de komende seizoenen. En again, hoe donkerder, hoe beter. 

Het lakje van Rimmel (€6,99) is te koop bij de drogisterij, Essie vind je voor €9,99 bij Etos en OPI is onder andere online te koop bij Douglas voor €14,25 per flesje. Qua aanbrengen scoren Rimmel en OPI veel punten. Essie werkt minder fijn, want het lijkt wel alsof ze de kwast hebben veranderd waardoor aanbrengen niet netjes gaat.

Welke nagellak kleuren vind jij het mooist?