News

Bizar: meisje van 16 faket zwangerschap drieling

Een tiener heeft haar vriend, familie en vriendinnen tien maanden goed voor de gek gehouden. Het meisje -haar naam is niet bekend gemaakt- liet iedereen geloven dat ze zwanger was van een drieling. De buik, de echo's, een babyshower: de tiener verzon overal iets op om haar grote leugen in stand te kunnen houden. Totdat haar omgeving door begon te hebben dat het meisje helemaal niet in verwachting is…  

Het verhaal van het meisje uit Wyandotte, Michigan lijkt wel een film, zo bizar is het. Toch is het echt gebeurd. Toen het meisje aan haar vriend en familie vertelde dat ze zwanger was van een drieling, was iedereen in shock. Zestien jaar en een drieling op komst! Vriend Jordan Wyrabkiewicz besloot na het schokkende bericht om er voor zijn vriendin en kinderen te zijn: "Ik verheugde me er echt op, maar ik was ook bang. Ik ging meteen werk zoeken. Ik was er klaar voor om al mijn tijd aan de drieling te besteden", vertelt hij tegen Fox2Detroit. 

Niemand had door dat de tiener helemaal niet in verwachting was van een drieling. Het meisje verzon allerlei manieren om haar leugen in stand te kunnen houden. Ze bestelde een fake belly op FakeABaby.com. Ze regelde echo's en vertelde haar familie dat ze liever alleen naar de gynaecoloog ging. Het meisje werd overladen met cadeaus, een drieling krijgen is tenslotte niet niks. Ze werd lid van een Facebookgroep voor moeders met een drieling. De tiener kreeg zelfs een babyshower van haar familie! En het ergste van alles: de kinderen hadden al een naam gekregen. Het meisje en Jordan hadden besloten om de kinderen Ivan, Alice en Isabella te noemen. 

De tiener heeft de gehele zwangerschap kunnen faken. Haar omgeving had pas wat door toen er na negen maanden nog steeds geen baby's waren. Jordan en de moeder van het meisje gingen na hun vermoedens op onderzoek uit. Ze ontdekten dat de dna-test en echo's van de website FakeABaby.com kwamen. Toen het meisje geconfronteerd werd met haar leugens, vertelde ze dat ze de drieling een dag voor de keizersnede was verloren. 

De broer van de tiener zegt dat alle donaties worden teruggestuurd. De familie van Jordan eist dat de website FakeABaby.com uit de lucht wordt gehaald. De politie is dit incident aan het onderzoeken.

Wat vind jij van dit bizarre verhaal? 

Bron, bron

Must reads 👀