Fashion

Dit shop je deze maand bij Primark #3

18

Een paar sneakers, een jas en oké, die ketting nemen we ook wel even mee... Als we bij één winkel altijd slagen, dan is het Primark wel. Helaas heeft deze winkel geen online webshop en weten we nooit wat er precies in de rekken hangt. In deze nieuwe rubriek showen Girlscene-lezeressen hun Primark aankopen van deze maand. Zo weet jij altijd of het een Primark tripje waard is! Waarschuwing: dit artikel is niet goed voor je portemonnee ;-).


Top, €3,00 (Primark Rotterdam)


Pyjamatop, €8,00 (Primark Rotterdam)


T-shirt, €3,00 (Primark Rotterdam)


Gilet, afgeprijsd naar €5,00 (Primark Rotterdam)


T-shirt, €3,00 (Primark Rotterdam)


Kruik, €6,00 (Primark Den Haag)


Top, €5,00 (Primark Eindhoven)


Top, €10,00 (Primark Eindhoven)


Top, afgeprijsd naar €3,00 (Primark Eindhoven)


Rok, (prijs en Primark filiaal onbekend)


Top, (prijs en Primark filiaal onbekend)


Rok, (prijs en Primark filiaal onbekend)


Rok, (prijs en Primark filiaal onbekend)


Vest, prijs onbekend (Primark Arnhem)


Blouses, prijs onbekend (Primark Arnhem)


Tops, prijs onbekend (Primark Arnhem)Sloffen, (prijs en Primark filiaal onbekend)Schoenen, (prijs en Primark filiaal onbekend)

Wil je meer items zien die deze maand bij Primark verkrijgbaar zijn of wil je laten zien wat jij hebt gescoord? In het 'Show hier je Primark aankopen' topic op Girlscene's forum ben je aan het juiste adres! 

Welke items zou jij willen shoppen bij Primark?  

Bedankt voor de foto's Amy van emelinas.blogspot.nl!!

Wil jij jouw Primark aankopen ook delen met andere Girlscene-lezeressen? Stuur duidelijke foto's (liefst met een witte achter-/ondergrond & daglicht) van jouw aankopen in groot formaat (minimaal 600 pixels breed) naar danique@girlscene.nl. Vergeet niet om erbij te vermelden waar je ze hebt gekocht en voor welke prijs.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 4 jaar geleden girl2003

  omg, ik MOET die sandalen hebben

 • 4 jaar geleden TiMELESS

  Sommigen mensen kunnen beter zelf een blog starten, want zij denken het geloof ik beter te kunnen of een betere stijl te hebben.

  Een aantal foto's van deze rubriek zijn van mij. Ik draag wat ik leuk vind, het is jammer dat mensen deze reacties plaatsen als "is diegene 12 ofzo" of "heeft de hele setlist van Kensington gescoord". Ik schaam me niet voor wat ik draag of leuk vind. Als je het niet leuk vind, hou dan je mond en ga andere niet afkraken, Dus als jullie je geroepen voelen en denken dat jullie een betere look hebben, be my guest en start lekker je eigen blog.

 • 4 jaar geleden Kirsten

  Volgens mij is de intentie van deze rubriek/post om lezeressen te laten zien wat zij onder andere bij de Primark kunnen kopen, aangezien er zat mensen zijn die van ver moeten komen om een Primark te kunnen bezoeken. Ook is er al meerdere keren aangegeven dat de foto's van het forum vandaan gehaald kunnen worden en bepalen diegene die de foto's plaatsen dus wat voor informatie zij geven. Niet alle lezeressen hebben dan ook een professionele camera, maar doen toch moeite om foto's te maken en deze te delen met andere lezeressen die deze willen zien. Ik volg het forum al een aantal maanden en vond het jammer dat er zo weinig foto's in gepost werden. Doordat Girlscene deze rubriek gestart is worden er naar mijn idee veel meer foto's geplaatst. Ik vind het dan ook jammer om te zien dat op zoveel artikelen van Girlscene negatieve reacties gegeven worden. Iedereen heeft zijn/haar eigen kledingstijl en mening, maar dat betekent niet dat de mensen die moeite nemen om foto's te maken als het ware ''belachelijk'' gemaakt moeten worden. Misschien heeft een 12-jarig meisje deze foto's wel gepost of staat het heel anders dan dat het in eerste instantie op de foto lijkt. Girlscene verplicht niemand om hun artikelen te lezen. Ik denk dat door zulke negatieve reacties mensen minder bereid zijn om mee te werken aan een bepaalde rubriek en dan liever geen foto's meer sturen, dat vind ik jammer.

 • 4 jaar geleden muffintje

  Deze foto's komen gewoon rechteeeks uit het forum

 • 4 jaar geleden ♥lights♥

  Ik weet niet wie deze foto's maakt maar voor een website met zoveel bezoekers zouden deze foto's echt wel wat duidelijker moeten zijn (buiten die van de schoenen deze keer ) . De prijzen staan er ook niet echt bij. Onprofessioneel Girlscene.

 • 4 jaar geleden TaraTB

  sorry maar degene die dit heeft gekocht is echt 12 of zo?

 • 4 jaar geleden ecckster

  ik weet niet wie die foto's heeft gemaakt, maar volgensmij heeft diegene een setlist van kensington gescored.

 • 4 jaar geleden DreamerXx

  Ahh dat rode blouseje is zoooo leeuk ! 😍 Weet iemand hoe duur die is ?

 • 4 jaar geleden babss

  ik vind alleen de sloffen en de schoenen leuk, de rest is niet mijn smaak

 • 4 jaar geleden MOU

  Dat spijkerhemdje en dat rode geruite blouseje heb ik ook. Dat spijkerhemdje zat echt een lelijke vorm in, heel wijd. Dat rode blouseje heb ik al jaren, maar ik vind hem heel kort.

 • 4 jaar geleden Charlotteex

  @AudreyMaiden Ja vind ik ook! Het is veel fijner om een url te hebben!

 • 4 jaar geleden Em

  @Mir heb je dat filmpje wel goed bekeken? Dat gaat niet alleen om primark maar ook om Topshop zara Apple elk bedrijf dat bestaat. Het enige verschil is dat primark niet hypocriet doet en je geen 30 euro per shirt laat betalen maar 3 euro... Dat kan niet van Zara of Apple gezegd worden.

  Daarnaast is primark de enige winkel die betaalbaar is voor mensen die het thuis niet breed hebben en die geen 30€ kunnen uitgeven aan alleen een shirtje

  Ik wil ook maar zeggen dat er geen andere weg is. Zara heeft genoeg geld om zijn personeel wat meer te betalen maar primark niet want de aankoop en verkoopprijs verschillen niet zoveel van elkaar.

  Trouwens de bevolking niet betalen is nog erger he... Dus uit protest niets kopen maakt de situatie alleen erger

 • 4 jaar geleden Chrissy

  Die kruuuuik :O

  Dat zwarte topje is ook echt heel gaaf! En die heerlijk warme sloffen...

  Giletje vind ik ook heel erg leuk!

  Kortom, tijd om weer eens langs de Primark te gaan!

 • 4 jaar geleden AudreyMaiden

  P.s. zouden jullie de url van de blogger kunnen linken? Zo kan ik en meerdere haar site makkelijker bezoeken. Dat is wel het minste wat jullie kunnen doen voor het gratis beeldmateriaal dat ze jullie stuurt.

 • 4 jaar geleden Mir

  https://www.youtube.com/watch?v=OaGp5_Sfbss

  Kijk 'the true cost'. Zie link hierboven voor de trailer.

  Een shirt kopen voor drie euro kan niet. Uiteindelijk betalen anderen de prijs. Denk na voordat je koopt bij PRIMARK.

 • 4 jaar geleden MadHatter

  Wat een hoop troep komen mensen bij de primark toch :') Vind alleen de sloffen leuk

 • 4 jaar geleden Eeyore

  Dat gele shirt ergens bovenaan vind ik echt lelijk haha, de geruite bloesjes zijn wel leukk

 • 4 jaar geleden Girltjuh

  Niet hele leuke items deze keer! Vorige waren leuker (;

 1. 1