News

Gossip Girl(scene) week 35

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus is het slechtste rolmodel voor kinderen, Hilary Duff is niet uitgenodigd op het podium van Taylor Swift, Beyoncé is van de troon gestoten door Kim Kardashian en Ryan Gosling is op zijn kniëen gegaan.

Watch on YouTube

Denk je dat je naar een concert van Taylor Swift gaat, word je ook ineens toegezongen door Selena Gomez, Justin Timberlake en… Phoebe van Friends! Het overkwam het publiek dat naar Taylor's concert in Los Angeles ging. Wat een bofkonten! Actrice Lisa Kudrow zong het beroemde lied "Smelly Cat' samen met Taylor. Het publiek zong uit volle borst mee, want wie kent dat lied nou niet? We worden spontaan vrolijk als we bovenstaand filmpje kijken. Enne Taylor… wanneer kom je weer eens optreden in Nederland?

Tijdens Taylor's concert maken dus veel sterren onverwacht een opwachting op het podium, maar Hilary Duff had minder geluk. De zangeres woonde ook het concert van Taylor bij… als publiek. En dat terwijl Hilary toch een aardige noot kan zingen. Wij snappen er niks van; Taylor en Hilary zouden toch een gouden combi kunnen zijn? Helaas heeft Taylor de zangeres niet uitgenodigd op het podium. Zou Taylor ook iets tegen Hilary hebben?

Move over, Beyoncé! De Queen of Pop is van de troon gestoten door… Kim Kardashian. Niet op muziekgebied natuurlijk, maar wel met het aantal volgers op Instagram. Bey stond lange tijd bovenaan met de meeste volgers op Instagram, maar Kim heeft haar ingehaald. De realityster wordt vaak 'oninteressant' genoemd, maar met 44,3 miljoen volgers bewijst ze het tegendeel. Beyoncé zit miss Kardashian wel op de hielen, zij heeft 44,2 miljoen volgers. Het zou zomaar kunnen dat Bey haar eerste plek weer terugpakt…

De hele vrouwelijke bevolking kan in een hoekje huilen, want de geruchten gaan dat Ryan Gosling officieel van de markt is. Hij zou op zijn knieën zijn gegaan voor Eva Mendes, de actrice met wie hij ook dochtertje Esmeralda heeft. Eva wordt al de hele zomer gespot met een gigantische ring om haar vinger. De ring met smaragdgroene steen komt vaak voorbij op Instagram en ze droeg hem ook op de rode loper. De verloving is niet bevestigd en dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren, want het stel praat nooit over hun privéleven. Eva was ook ineens bevallen van een baby, dus het zou ons niks verbazen als we Ryan de volgende keer spotten met een ring om zijn vinger…

Aan, uit, aan, uit… we houden de relatiestatus van Jennifer Lawrence en Chris Martin bijna niet meer bij. Volgens de relatieberichten is het nu wéér uitgegaan tussen de twee. "Chris wil helemaal niet dat de relatie is beëindigd, maar hij wil ook zijn eigen schema behouden", vertelt een bron. "Jennifer is op zoek naar iets serieuzers. Ze wordt er gek van dat hij zich niet kan binden". Tja, een break-up tussen Jennifer en Chris nemen we inmiddels niet meer zo serieus, volgende week is het vast weer aan.

Watch on YouTube

En het slechtste rolmodel voor kinderen is… Miley Cyrus! Dat blijkt uit de jaarlijkse enqûete van Vouchercloud. Ouders die kinderen onder de tien jaar hebben, mochten aangeven wie zij absoluut niet als rolmodel zagen. Op de eerste plek stond dus Miley Cyrus, met maar liefst 78 procent van de stemmen. Op nummers twee en drie staan Nicki Minaj (54 procent) en Kim Kardashian (43 procent). Miley trekt zich niks aan van de kritiek, ze ging vermomd de straat op om te vragen wat mensen van haar vonden. Ze krijgt niet altijd de aardigste antwoorden, maar wat vat Miley het sportief op!

Ben je een One Direction fan? Ga dan maar even zitten. Volgens geruchten gaat de break van de boyband niet een jaar duren, maar veel langer. "Ik denk dat ze na een jaar of vijf, zes weer bij elkaar komen", zegt Louis Walsh die als jurylid van The X Factor betrokken was bij de oprichting van de boyband. OMG, dat is wel heel erg lang! We hopen echt dat Louis er volledig naast zit.

Until next week,

XOXO Girlscene

BronBronBronBron, Bron
Beeld: Instagram