Lifestyle

De emoji waar we al zo lang op wachten is eindelijk hier!

Een hartje naar je geliefde, de emoji die huilt van het lachen naar je beste vriendin… elke dag sturen we emoji's over en weer als we WhatsAppen. Helaas zijn er nog een aantal emoji's die we missen en eentje in het bijzonder. Onze wensen zijn verhoord en vanaf vandaag is er een emoji beschikbaar waar we al zó lang op wachten. Eindelijk! Want laten we eerlijk zijn: een emoji zegt meer dan duizend woorden. 

YESSS! De middelvinger-emoji is eindelijk toegevoegd aan WhatsApp. Vanaf vandaag kunnen wanneer we willen onze virtuele middelvinger naar onze vrienden opsteken. De middelvinger staat nu tussen de hand- en vingergebaren die je al had en is -uiteraard- in alle huidskleuren beschikbaar. Hier hebben we zo lang op gewacht! Tja, een middelvinger emoji zegt zoveel meer dan duizend woorden… 

Maar er is nog meer goed nieuws. Door de nieuwe update kun je nu ook berichten markeren als ongelezen. Hoera voor een beetje meer privacy! Bedankt WhatsApp, we gokken dat er hierdoor veel minder ruzies zullen zijn ;-). 

Ben je blij dat er nu een middelvinger-emoji is? En wat vind je ervan dat je nu ook berichten als ongelezen kunt markeren? 

Bron tekst & beeld

Must reads 👀