Celebs

De jaloersmakende kledingkast van Shay Mitchell

Je hebt kledingkasten en je hebt klédingkasten. Shay Mitchell heeft absoluut het laatste. Als je de Pretty Little Liar-actrice een beetje volgt dan weet je dat ze een geweldig gevoel voor mode heeft. Uiteraard verwacht je dat een fashionista een waanzinnige kledingkast heeft, maar die van Shay is niet eens een kledingkast meer te noemen. We noemen een wall-to-wall schoenenkast, een hoeden display met one of a kind exemplaren en planken vol met designer tassen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over haar kledingcollectie… Kijk mee naar de jaloersmakende kledingkast van Shay Mitchell #goals!

Oh. Mijn. God. Zo'n geweldige kledingkast heb je nog nooit in je leven gezien. Nou ja, het is eigenlijk geen kledingkast meer te noemen. Shay heeft eerder een kledingkamer. De actrice is in haar vrije tijd veel bezig met mode en investeert graag in mooie fashion items. Inmiddels heeft ze een heel mooie collectie opgebouwd, wat ook niet zo moeilijk is met een vet salaris en als prachtige actrice die vaak wat opgestuurd krijgt omdat merken willen dat zij het draagt.

Speciaal voor The Coveteur stelde Shay haar deuren open en geeft ze ons een kijkje in haar kledingkast. Wat we hebben ontdekt? De actrice heeft zowel een enorme high heels collectie als een sportschoenen collectie, is dol op gouden sieraden, is verslaafd aan het vinden van vintage designer tassen en wordt blij van een vers bosje bloemen in haar kledingkamer. Over droomkledingkasten gesproken…

Kijk meer naar de geweldige kledingkast (ehhh… kamer) van Shay en probeer niet jaloers te worden ;-):

Wat vind jij van Shay's kledingkast?

Bron

Must reads 👀