Fashion

DIY: Shattered Sunglasses

Het fijne van een H&M zonnebril is dat 'ie vaak nog een vijf euro kost. Het vervelende van een H&M zonnebril? Je bent gegarandeerd niet de enige die met de bril over straat gaat. Om jouw H&M-tje toch iets unieks te geven, hebben we een heel leuk DIY idee voor jullie gevonden. Enige dat je hiervoor nodig hebt, is een leuk kleurtje nagellak en een shattered lakje.

DIY: Shattered Sunglasses

Benodigdheden: Een zonnebril met plastic pootjes, een leuk kleurtje nagellak en een shattered-nagellakje.

DIY: Shattered Sunglasses

Eerst lak je de pootjes van de zonnebril in het kleurtje dat je gekozen hebt. Dit laat je even opdrogen. Je kunt ook de voorkant van de bril lakken, maar kijk wel uit dat het niet op de glazen komt. Heb je toch per ongeluk geknoeid? Maak het dan meteen schoon met nagellak remover. Let wel op met het glas, je kunt het glas snel verpesten!

Vervolgens doe je het shattered-lakje over het gekozen kleurtje heen. Zorg dat de lak helemaal droog is voordat je het shattered-nagellakje gebruikt. Dit duurt iets langer dan als je het op je nagels gebruikt. Belangrijk hierbij is dat je slechts een keer over dezelfde plek heen gaat, het "shattering-proces" gaat vrijwel direct van start, dus let goed op!

DIY: Shattered Sunglasses

DIY: Shattered SunglassesEven laten drogen en... VOILA! Jouw unieke zonnebril is klaar voor gebruik!

Bron: A Splendid Assamblage

Door Annemerel

LOVE dit artikel
14 meiden hebben deze blog geloved