Beauty

Hot or not: gele en groene nagellak

We love nail polish. Uiteraard hebben we op de Girlscene redactie zo onze favoriete merken. Als het geld aan het einde van de maand bijna op is kopen we bij Essence en Catrice en als we meer geld voor een kleur over hebben gaan we graag naar Essie en OPI. Van laatstgenoemde kregen we onlangs mooie kleuren binnen, maar ook twee gekke lakjes. Nu is de vraag: zijn deze hot or not?

Het is wel belangrijk om te weten dat de nagellak in dit artikel niet de 'normale' OPI lak is, maar dat het tot de ColorPaints collectie hoort. Dat betekent dat de kleuren transparanter zijn dan je gewend bent, omdat je er verschillende nail designs mee kunt maken. Toch vonden we op de Girlscene redactie de kleuren Primarily Yellow en Landscape Artist zo bijzonder dat we het graag met je willen delen. De vraag is: zijn deze kleuren helemaal hot of hartstikke not?


OPI ColorPaints in de kleuren Primarily Yellow en Landscape Artist zijn over de hele nagel aangebracht, dus niet nail art style waarvoor ze gemaakt zijn.



Twee lagen OPI ColorPaints in Primarily Yellow



Twee lagen van OPI ColorPaints in Landscape Artist

OPI ColorPaints nagellak kosten per stuk €14,95. Het is tijdelijk verkrijgbaar vanaf 25 augustus. 

Wat vind jij van de gele en groene nagellak: hot or not? Zou jij deze kleuren zo op je nagels dragen?

Must reads 👀