Beauty

15x nagellak onder €5

Nagellak is een heel leuk beautyproduct om te hebben, maar wanneer je langzaamaan je nagellak collectie uitbouwt dan weet je vast wel dat al die potjes bij elkaar nogal duur zijn. Maar dat goede nagellak niet duur hoeft te zijn bewijzen de volgende merken. Girlscene laat 15 lakjes onder de €5 zien. Koopje! Deze wil je zeker weten uitproberen.




Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 551 



Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 552



Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 553



Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 555



Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 554



Miss Sporty Lasting Color Gel Shine 556

Kleuren: De Miss Sporty Lasting Color Gel Shine nagellak collectie bestaat uit verschillende kleuren, dus er is voor ieder wat wils! Zowel de nude tinten als de donkere herfstkleuren zijn erg mooi.
Aanbrengen: De nagellak brengt verrassend fijn aan voor een budget lak. Het brede platte kwastje ligt prettig op de nagel.
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €2,49
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 




Essence The Gel Nailpolish 48 My Love Diary



Essence The Gel Nailpolish 47 Va-va-voom



Essence The Gel Nailpolish 52 Amazed By You



Essence The Gel Nailpolish 51 Miss Captain

Kleuren: Essence The Gel Nailpolish heeft verschillende mooie kleuren in de collectie. Van zomers koraal tot een paarse lak die in de herfst niet zou misstaan. 
Aanbrengen: De nagellak brengt dik aan, maar verder ligt de kwast goed op de nagel waardoor het aanbrengen snel gaat. Het oogt kwalitatief goed!
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €1,89
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10 



Essence No Make-Up Look 01 Powdery Rose

Kleuren: De Essence No Make-Up Look lakjes komen in zachte tinten die je vlekkeloze nagels geven door de semi-matte finish. 
Aanbrengen: De nagellak brengt niet zo lekker aan als bovenstaande lakjes. Dat komt mede door de lange harde kwast. Niet heel prettig.
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €1,89
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10 



Essence Effect 34 The Pink Bang!

Kleur: Metallic roze met een zilveren swirl, dat is hoe je deze nagellak het beste kunt omschrijven.
Aanbrengen: Door de nagellak kwast is het moeilijk om het netjes aan te brengen. De haren zijn recht afgesneden waardoor het niet mooi met de vorm van je nagels meegaat. 
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €1,89
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/10 



Essence I Love Trends 18 Happy New Green

Kleur: Happy New Green is een nagellak die in eerste instantie zwart lijkt, maar op de nagel meer donkergroen uitpakt. De nagellak droogt mat op. 
Aanbrengen: De kwast pakt veel nagellak op, waardoor het niet fijn aanbrengt. Daardoor is het eindresultaat niet perfect.
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €1,89
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10 



Catrice 99 Sweet Macaron Sin



Catrice 94 It's A Very Berry Bash

Kleur: Sweet Macaron Sin is een bruinroze nagellak die zelfs richting nude gaat en It's A Very Berry Bash is een heel mooie rood-paarse tint. 
Aanbrengen: De nagellak is makkelijk om aan te brengen door de stevige maar flexibele kwast. Zo zie je maar dat budgetmerken hun producten aan het verbeteren zijn!
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €2,99
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ 9/10 

Welke kleuren vind jij het mooist? Wat is je favoriete nagellak merk?

Must reads 👀