Films & Series

Oproep: Wil jij de Nederlandse film Fashion Chicks als eerste zien?

Nog heel even geduld en dan draait de nieuwe Nederlandse film Fashion Chicks in de bioscoop. De film gaat over BFF's, fashion, blogs, liefde en alter ego's. Niemand minder dan Liza Sips, B-Brave, Victoria Koblenko, Pip Pellens en onze eigen Danique hebben een rol in de film. Fashion Chicks draait pas op 2 december in de bioscoop, maar jij kunt de film al eerder zien! We zijn op zoek naar meiden die op zaterdag 22 augustus naar de testscreening van Fashion Chicks willen. Jij bent dan één van de eersten die Fashion Chicks ziet én je mag je ongezouten mening geven over de film. Hier lees je hoe je je aan kunt melden.

Hands up als je ook niet kunt wachten tot Fashion Chicks in de bioscoop draait! Deze film gaat over de 17-jarige Esmee, een meisje dat ervan droomt om een fashiondesigner te zijn. Ze heeft echter niet genoeg geld voor designer kleding en maakt daarom haar eigen kleding. De kleding showt ze op haar blog. Esmee's kleding en blog worden echter niet door iedereen op school gewaardeerd… De film wordt vergeleken met Mean Girls, She's The Man en A Cinderella Story, dus dat belooft wat!

De opnames zijn inmiddels achter de rug (Danique en een Girlscene-lezeres zullen ook in de film verschijnen, hoe leuk!) en ze zijn nu druk bezig met editen. Voordat een film in de bioscoop draait, wordt de film eerst aan een publiek laten zien om te kijken wat de reacties zijn. Dit heet een screening. Jij kunt bij de Fashion Chicks screening zijn! Dit betekent dat je één van de eersten bent die de film ziet en dat je daarna je ongezouten mening mag geven. Je zal dus een andere versie zien dan die in de bioscoop gaat draaien, dat maakt het nog specialer!

Vind je het leuk om de eerste versie van Fashion Chicks te zien en wil je jouw mening hierover geven? Meld je aan voor de testscreening!
Datum: zaterdag 22 augustus
Tijd: 16.00 uur
Locatie: Hoog Catharijne, Utrecht

Wil jij bij de testscreening van Fashion Chicks zijn? Meld je aan via dit formulier.

Must reads 👀