News

Dit is de échte reden waarom Miley Cyrus schijt heeft aan het schoonheidsideaal

We leerden haar kennen als de schattige Hannah Montanna, maar die tijd heeft ze ver achter zich gelaten. Miley Cyrus komt tegenwoordig veel in opspraak door haar kapsel, twerken tijdens optredens, schaarse outfits, okselhaar en naaktfoto's op Instagram. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met de schokkende dingen die de zangeres heeft gedaan. Hoe kan iemand zó veranderen? Miley onthult in een interview waarom ze het roer zo drastisch heeft omgegooid. Ineens snappen we de zangeres veel beter… 

Als je terug denkt aan de tijd dat Miley Cyrus de rol van Hannah Montanna speelde, kun je bijna niet geloven dat ze dezelfde persoon is als de Miley van nu. De zangeres is de afgelopen jaren zó veranderd. Ze heeft niet alleen haar lange bruine lokken ingeruild voor een kort blond kapsel, maar vooral haar gedrag is flink veranderd. Eerst was Miley een echte good girl, maar inmiddels houdt ze ervan om ons flink te shockeren. 

Veel mensen vragen zich af waarom Miley zo is veranderd? Daar heeft de superster nooit eerder uitspraken over gedaan, maar nu vond ze het tijd om zichzelf uit te leggen. In een interview met Marie Claire is Miley behoorlijk openhartig. Ze vertelt over de Hannah Montanna tijd en onthult dat ze toen behoorlijk onzeker was. "Als popster moet je blond zijn en lang haar hebben, ook moet je iets straks aantrekken met glitters", zegt Miley.

De echte reden dat Miley het roer zo drastisch heeft omgegooid na de tv-serie? "Ze lieten me eruitzien als iemand anders. Hierdoor heb ik waarschijnlijk een beetje BDD (body dysmorphic disorder, een stoornis waarbij je een afwijkend beeld van je eigen lichaam hebt) gekregen omdat ik zo lang iedere dag opgemaakt werd. Als ik niet in de show zat dacht ik: wie ben ik eigenlijk?", vertelt Miley. "Ik was een breekbaar meisje dat een 16-jarige speelt met een pruik en kilo's make-up. Het was als Toddlers & Tiaras". 

De zangeres werd elke dag tot een poppetje gemaakt en hierdoor besloot ze om totaal het tegenovergestelde te doen. En dat is waarom Miley schijt heeft aan het schoonheidsideaal en naaktfoto's en kiekjes met okselhaar van zichzelf plaatst op Instagram. 

Ineens snappen we Miley veel beter, wat jij? 

Wat vind jij van Miley's uitleg? 

Bron, bron
Beeld: instagram

Must reads 👀