Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Gigi Hadid en Kendall Jenner, tot Rihanna en Olivia Palermo. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rihanna

Rihanna trekt lekker aan wat ze wilt. Ze trekt zich niets van anderen aan en doet waar zij zich goed bij voelt. De zangeres had geen zin in een beha, dus heeft ze die niet aangetrokken. En het maakt haar ook niks uit dat sommige mensen haar roze joggingbroek met cut out parts een beetje gek vinden. Rihanna heeft ook het voordeel dat alles wat ze aantrekt haar toch wel goed staat ;-). Wij vinden dat vooral de paarse lipstick haar geweldig staat!

Kristen Stewart

Wow, Kristen in een jurk! Dat zien we niet vaak. De actrice gaat meestal voor casual outfits met baggy broeken. Dit staat haar ook heel goed! De jurk die ze aan heeft is van ontwerper Thakoon. Maar Kristen zou Kristen niet zijn als ze de outfit geen casual twist zou geven. Ze draagt een stoere leren jack van Balenciaga over de jurk en ze gaat niet voor hoge hakken, maar voor sneakers van Vans.

Olivia Palermo

Olivia was aanwezig op een fashion feestje (duh, wat voor feestje zou het anders zijn?) samen met haar man Johannes Huebl. Uiteraard ziet het modeicoon er van top tot teen gelikt uit. Haar blauwe strapless top is van Johanna Ortiz en de schoenen zijn van Dolce & Gabbana. De kleurrijke tas van Analeena geeft de look een zomerse twist, we like!

Nina Dobrev

Nu Nina niet langer in The Vampire Diaries zit (weeeh!), spendeert ze haar tijd tegenwoordig in New York. De actrice was op hetzelfde fashion feestje aanwezig als Olivia Palermo. Voor de gelegenheid heeft de brunette een playsuit van Diane Von Furstenburg uit de kast getrokken. De high heels zijn van Tamara Mellon en de clutch met glitters is van Edie Parker. Let ook op haar leuke blouse met kleurrijke spetters!

Miranda Kerr

Na haar huwelijk met Orlando Bloom heeft Miranda het geluk weer gevonden. Het topmodel is smoorverliefd op Snapchat-bedenker Evan Spiegel. De twee zijn gespot op het vliegveld op Los Angeles. Het is misschien wel hun eerste romantische getaway, hoe lief! De ronde zonnebril die Miranda op haar neus heeft is van Ray Ban. Verder draagt ze jeans van Mother en gouden sandalen van Prada. De grote zwarte tas van Saint Laurent is perfect voor in het vliegtuig.

Gigi Hadid

Gigi krijgt misschien wel de prijs van 'liefste vriendinnetje van het jaar'. Het topmodel organiseerde een surprise party voor haar vriend Joe Jonas. De zanger werd deze week 26 jaar en dat moest goed gevierd worden! Gigi organiseerde een voetbalwedstrijd en trommelde haar #girlsquad op. Kendall Jenner en Taylor Swift waren onder andere van de partij. Het topmodel is de dag na het feestje gespot in Los Angeles. Ze heeft gekozen voor een blauwe trui van Topshop, jeans van Guess en een tas van Elizabeth & James. Gigi maakt de outfit af met pumps met een blauwe neus, wat matcht bij de kleding.

Kendall Jenner

Kendall is een busy lady. Ze reist veel en ook nu is ze gespot op het vliegveld van Los Angeles. Dit keer geen ingewikkelde outfit voor het topmodel, ze houdt het zo comfortabel mogelijk voor de vliegreis. Het T-shirt met John Lennon is vintage en de boots zijn van Timberland. Het zusje van Kim kiest voor dure accessoires, de armband is van Cartier en de zonnebril is van Sunday Somewhere.

Chrissy Teigen

Arme Chrissy… Ze probeerde deze week een keer een ander beroep uit, namelijk die van een weervrouw voor een lokale zender. Dit pakte helaas niet goed uit. Chrissy viel keihard door de mand. "Oké, we beginnen opnieuw, wat is de eerste dag van de week? Welke dag is het vandaag?" zei ze in de uitzending. Ouch! Gelukkig kan Chrissy er wel om lachen. En ach, ze weet tenminste wel hoe ze zich goed moet kleden. De vrouw van John Legend heeft een kanten top van Rebecca Taylor gecombineerd met ripped jeans en hoge hakken. Qua accessoires gaat ze voor een zonnebril van Chloé en een tas van Céline.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀