Lifestyle

Dit is dé truc om meer tekst toe te voegen op Snapchat

Ben jij ook zo verslaafd aan Snapchat? We houden ervan om lelijke selfies uit te wisselen en leuke feestjes vast te leggen, maar er is wel een nadeel. Waarom kun je zo weinig tekst toevoegen?! Als je weer eens te weinig ruimte hebt moet je weer aan de slag gaan met de verf tool. Irritant! Maar we hebben goed nieuws: er is een simpele iPhone hack waarmee je zoveel tekst kan toevoegen als je zelf wilt. Wist je dit maar eerder! 

We herkennen allemaal de struggle met de tekst op Snapchat. Je wilt iets duidelijk maken, maar je hebt geen ruimte meer om het op te schrijven. Vervolgens moet je de tekst afmaken door met de verf tool in de weer te gaan. En dat moet je soms een paar keer opnieuw doen, want schrijven met je vinger is zo makkelijk nog niet. Grrrr, frustrerend! 

Maar wist je dat er een truc bestaat waarmee je zoveel mogelijk tekst kunt toevoegen als je wilt? Deze simpele iPhone hack rekent af met deze irritante Snapchat struggle. Halleluja! 

Stap 1: Open de Notities app 

Stap 2: Enter zoveel als je wilt 

Stap 3: Double tap en druk op 'selecteer alles' 

Stap 4: Kopieer de hele tekstruimte

Stap 5: Open Snapchat, maak een foto en plak de tekstruimte

Stap 6: Typ zoveel als je wilt! 

P.S. volg je Girlscene al op Snapchat? Voeg ons toe op Girlscene_NL en krijg een exclusief kijkje achter de schermen bij de leukste redactie van Nederland. 

Heb jij ook Snapchat?

Bron

Must reads 👀