Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Ashley Tisdale, tot Rita Ora en Chloe Grace Moretz. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rita Ora

Rita is aan het genieten van een welverdiende vakantie in Ibiza. Ondanks de hitte heeft de zangeres een redelijk warme outfit uit de kast gepakt. Ze combineert een wijde blouse met boyfriend jeans met verfspetters erop. Rita maakt de look af met een rieten hoed, een grote zonnebril en metallic rode boots. 

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian maakt op dit moment een moeilijke tijd door. Haar huwelijk met Scott Disick is op de klippen gelopen, naar verluidt omdat hij er naast Kourtney ook andere vrouwen op na hield. Dat pikte Kourtney niet en ze heeft hem zijn spullen laten pakken. Naar omstandigheden ziet de realityster er goed uit. Ze draagt een T-shirt met print en shorts van One Teaspoon, met daaronder enkellaarzen van Saint Laurent. Aan haar arm bungelt een tas met chain van Hermès. Qua accessoires heeft Kourtney gekozen voor een armband van Cartier en een zonnebril. 

Amy Schumer

Misschien ken je deze dame nog niet, maar haar naam kun je maar beter onthouden want haar carrière gaat als een speer. Amy is een comediènne met een eigen show op Comedy Central én ze speelt in de nieuwe film Trainwreck die ze tevens zelf heeft geschreven. De hilarische actrice gebruikt humor om taboes op o.a. seksgebied te doorbreken. Dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen. Amy is te gast bij een Amerikaanse talkshow en heeft voor de gelegenheid voor een chique jurk gekozen. Met zo'n mooie jurk heb je alleen nog maar een goed paar zwarte hakken nodig. She looks stunning! 

Ashley Tisdale

Ashley heeft net een workout achter de rug en loopt over de straten van Los Angeles, opweg naar haar auto. Haar sportoutfit bestaat uit een grijs sportvest, witte top en zwarte legging met stippen. Uiteraard horen er bij een sportoutfit ook sportschoenen, Ashley heeft gekozen voor zalmroze exemplaren. De zwarte zonnebril beschermt haar ogen tegen de felle zon. Enne, wat een leuke sleutelhanger heeft Ashley aan haar sleutelbos hangen ;-). 

Chloe Grace Moretz

Goed nieuws! Chloe is toegevoegd aan de cast van Bad Neighbors 2. In het tweede deel van de hilarische film gaat ze de personages van Seth Rogen en Rose Byrne flink irriteren. We kunnen nu al niet wachten om het te zien! De actrice is niet zo gek op de paparazzi en probeert zich daarom te verstoppen met haar pet en zonnebril. Haar outfit is simpel en draagbaar, wij zouden het zo aantrekken! Het legergroene jasje en de blauwe slip ons zouden we zo aan onze garderobe toevoegen, wat jij? 

Kim Kardashian
Er werd gespeculeerd dat Kim haar zwangerschap zou faken, maar deze foto bewijst wel dat ze echt in verwachting is. Mocht je daaraan hebben getwijfeld ;-). De babybump van Kim is ineens flink gegroeid! De superster is gehuld in een witte jurk met daarover een lange witte blouse. Mrs. West maakt de look af met high heels van Hermès die ze ook in het zwart heeft. 

Ellen Page

Deze week trad Ellen naar buiten met haar nieuwe vriendin Samantha Thomas. De actrice is smoorverliefd en iedereen mag het weten. Good for her! Ellen verlaat een hotel in New York in een casual outfit. Ze draagt een blauw jack met een grijs T-shirt en grijze (semi) skinny jeans. Aan haar voeten heeft ze zwarte platform sneakers geschoven. Een pet en zonnebril op, rugzak om en Ellen is ready to go! 

Reese Witherspoon

Reese is gespot in een super zomerse outfit, we worden meteen vrolijk van haar floral rok! De actrice heeft goede smaak en ziet er vrijwel altijd modieus uit. De blondine combineert haar rok met bloemenprint met een wit T-shirt. Daarbij draagt Reese rode sandaaltjes, een ronde zonnebril met blauwe spiegelglazen, een ketting, een horloge en een witte tas. Let ook even op haar leuke gestreepte telefoonhoesje! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀