Lifestyle

9 bizarre dingen die je via internet kunt huren

Er zijn veel redenen waarom we veel van internet houden, maar als we één ding moesten noemen dan is het toch dat het wereldwijde web zo handig is. Tegenwoordig kun je alles doen via internet. Met één klik op de muis huur je een appartement voor je vakantie, regel je een partytent voor de barbecue die je organiseert en bestel je een nieuwe party outfit. Alles is mogelijk! En dan ook écht alles, want wist je dat je ook een privédetective, een achtbaan en een eiland kan huren? Dit zijn de gekste dingen die je kunt huren via internet. Dit is geen grap! 

Privé-eiland
Je kunt op vakantie gaan naar Barcelona of Lloret de Mar, maar je kunt ook vertoeven op een privé-eiland. Met je billen in het zand slurp je van de kokosnoot die je net uit de palmboom hebt geplukt en geniet je van jouw favoriete muziek (want ja, niemand heeft toch last van je). Dit lijkt een droom die alleen voor de rich and famous is weggelegd, maar ook jij kunt een privé-eiland huren! Een eiland in de Bahamas, de Filipijnen, Kroatië of gewoon in Zweden; het is allemaal te huur, óók voor een betaalbare prijs. Erg geschikt voor een romantische getaway met je lover of een vriendinnenweek, of niet? 😉 

Pakjesboot 12
Sinterklaas komt elk jaar via de pakjesboot naar Nederland. Nou ja, niet één pakjesboot, maar heel veel pakjesboten. Als je jouw kleine neefje of nichtje dit jaar flink wil verwennen met Sinterklaas, schakel dan eigenhandig een pakjesboot in! Dat kan namelijk, met één klik op de muis zorg je ervoor dat de boot op jouw gewenste dag en tijd aan komt varen. Dan nog even je vader lief aankijken of hij een mijter op zijn hoofd wilt zetten en het Sinterklaasfeest is geregeld ;-). 

Drugshond
Organiseer je een groot feest en wil je zeker weten dat er geen drugs worden gebruikt? Het is mogelijk om een drugshond in te schakelen. Je weet wel, zo'n hond die alles ruikt en alarm slaat als er ergens ook maar een korreltje drugs is. Bovendien werkt een drugshond ook afschrikkend, dus jouw grote feest is sowieso drugsvrij. 

Achtbaan
Als je een echte daredevil bent dan is jouw stoutste droom vast om een achtbaan in je achtertuin te hebben. Hoe cool zou het zijn als je elke dag voordat je naar school gaat even een ritje in een achtbaan te maken! Dan ben je tenminste goed wakker. Nu moet je geluk hebben met een tuin die groot genoeg is voor een achtbaan, want de achtbaan is het probleem niet. Het is namelijk mogelijk om een achtbaan te huren via internet! Als je niet zo van de achtbanen bent dan is het overigens ook mogelijk om een reuzenrad of botsautootjes te huren. 

Voetbalstadion
Heb je enorm veel zin om een potje te voetballen, maar is het trapveldje bezet? Of wil je graag een voetbalwedstrijd organiseren zodat je een elftal met knappe mannen schaamteloos kan bewonderen? Huur een voetbalstadion bij jou in de buurt en het kan geregeld worden. Als je een heel voetbalstation een beetje te groot vindt dan is het ook mogelijk om een zaal in een voetbalstadion te huren. Ook een prima feestlocatie. En als je het echt goed wilt aanpakken kun je in sommige gevallen zelfs de kleedkamer van jouw lievelingsclub huren. Man, wat is het internet toch handig ;-). 

Kinderboerderij
Als je een dierenliefhebber bent dan ben je vast dol op de kinderboerderij. Misschien is er geen bij jou in de buurt en dat is jammer, maar geen ramp. Je kunt namelijk voor een eigen kinderboerderij zorgen! De mobiele kinderboerderij die je kunt huren bestaat vaak uit een omheining met een aantal strobalen of zitplekjes erin. Dieren die je huurt die bij de kinderboerderij horen zijn bijvoorbeeld geiten, schapen, kalfjes, ezels, en soms zelfs een pony! Ook handig voor als je een dagje moet babysitten ;-). 

Olifant
Bij een gala of je super sweet sixteen wil je een onvergetelijke entree maken. Als je eens wat anders wilt dan een afgezaagde limousine, kun je ook arriveren op een olifant. Wedden dat niemand dat vergeet! Er zijn circussen die hun olifantje wel een avondje kunnen missen. Het is wel een duur grapje, dus je moet wel wat over hebben voor een onvergetelijke entree! 

Privédetective
In films zie je het zo vaak; mensen die een privédetective inhuren om achter de waarheid te komen. Een privédetective is geen beroep dat alleen in films voorkomt, jij kunt zelf ook een privédetective inhuren. Deze privédetectives zijn te huur bij verschillende bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Als je voortaan een beetje achterdocht hebt -als je vermoedt dat je vriend(in) vreemdgaat bijvoorbeeld- dan weet je wie je in kunt schakelen. 

Facebookvriend(in)
Heb je een crush op iemand en wil je graag zijn/haar aandacht trekken? Volgens een Braziliaans bedrijf is er maar één oplossing: jaloezie. Als je graag de aandacht van jouw crush wilt krijgen dan kun je hem of haar jaloers maken. Soms trek je juist iemands aandacht als je met iets anders bezig bent. Met een andere Facebookvriend(in) welteverstaan. Deze Facebookvriend(in) hoeft helemaal niet te bestaan, je kunt namelijk het Braziliaanse bedrijf inhuren om voor een Facebookvriend(in) te zorgen; een nepprofiel dat niet te onderscheiden is van een echt profiel. 

Al deze gekke en rare dingen kun je huren via Huren.nl. Het motto van het bedrijf is 'Alles is te huur' en met dit lijstje hebben ze dat wel bewezen, of niet ;-). Gelukkig kun je ook 'gewone' dingen huren via de website; van springkussen tot partytent, van terrasverwarmer tot BBQ, van statafel tot feestkleding. Echt alles is te huur via Huren.nl. Via Huren.nl vind en vergelijk je makkelijk verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Super handig en makkelijk!

Wat zou jij willen huren?

*Dit is een gesponsord artikel