News

OMG: Kendall Jenner heeft een relatie met deze knappe celeb

Niet iedereen gaat uit elkaar in Hollywood, al lijkt dat met alle breuken van de laatste tijd wel zo. Gelukkig bloeien er ook nog nieuwe romances op! Er is een nieuw celebrity koppel, en wat voor één. Bronnen bevestigen dat Kendall Jenner aan de man is en wij snappen wel waarom het model voor deze knappe ster is gevallen. We zijn nu al fan van dit stel! En het schijnt al best serieus te zijn tussen de twee… 

Kendall Jenner is als een blok gevallen voor niemand minder dan Nick Jonas! En hij voor haar. US Weekly meldt dat zij het nieuwe celebrity koppel zijn. Nick had eerder een relatie met Olivia Culpo, maar dat liep op de klippen. "Na de breuk kreeg hij meteen meer contact met Kendall", vertelt een bron. Volgens de bron wist Nick al meteen dat hij haar leuk vindt. 

Leuk detail: de twee zijn aan elkaar gekoppeld door Gigi Hadid. Het model heeft een relatie met de broer van Nick, Joe. "Gigi vindt het leuk om met Kendall om te gaan en heeft ze daarom aan elkaar gekoppeld. Ze kijkt ernaar uit om met z'n allen op stap te gaan" meldt de bron aan US Weekly. Zo zie je maar dat vriendinnen je goed kunnen koppelen, zij weten wel wie goed bij je zou passen :-). 

Kendall en Nick hebben de relatie nog niet bevestigd, maar volgens de bron zal dat niet lang meer duren. "Zodra ze er klaar voor zijn, zullen de paparazzi wel vaker beelden van de twee samen delen. Dan durven ze wel in het openbaar te treden", besluit de bron.

Wat vind jij van Kendall en Nick? Vind je ze goed bij elkaar passen?

Bron, bron

Beeld: instagram