Lifestyle

8 redenen waarom meiden met een accent onweerstaanbaar zijn

Er is iets met meiden en een accent. Het is een soort van onweerstaanbare combinatie is voor mannen. De zachte G klinkt voor velen onwijs sexy in de oren en zo zijn er natuurlijk nog veel meer accenten in Nederland. Maar waarom is dat accent dan zo aantrekkelijk? Girlscene deelt de 8 redenen waarom meiden met een accent super hot zijn.

In dit artikel wordt er zowel accent als dialect bedoeld. 🙂

1. Een accent kan erop wijzen dat je exotisch bent
In Nederland hebben we natuurlijk ook veel mensen wonen uit verschillende culturen en dat brengt verschillende accenten met zich mee. Sommige mannen zijn dol op exotische vrouwen, dus niet voor niets is zo'n accent onweerstaanbaar voor hen.

2. Een accent maakt je op een of andere manier specialer
En dat zijn de woorden van een man. We citeren: "Als je een vrouw ontmoet die met een accent praat dan staat dat gelijk aan iets wat dieper is. Als je haar stem hoort dan weet je dat niet alleen het stemgeluid anders is, maar dat zij anders is." Blijkbaar lijk je door een accent werelds. Dat je het even weet. 😉

3. Sommigen hebben een accent fetisj
Het is nu eenmaal zo, sommigen hebben een accent fetisj. Hoewel fetisj meteen negatief in de oren klinkt hoeft dat dus helemaal niet zo te zijn. Het kan namelijk ook zijn dat je qua liefde en relaties een voorkeur hebt voor iemand met een accent. That's all.


4. Een accent is aantrekkelijk

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders het Brabants accent het meest sexy vinden. Sterker nog, die zachte G is woest aantrekkelijk. De single mannen en vrouwen die meewerkten aan het onderzoek waren het hier grotendeels mee eens: iemand daten uit Brabant die praat met accent is heel appetijtelijk.

5. Een accent valt op
Alhoewel, als je op een andere plek bent waar mensen niet hetzelfde accent hebben of dialect praten. Dat maakt je meteen anders dan anderen, waardoor mannen al sneller geïnteresseerd zijn en willen weten waar je vandaan komt. Een goede gespreksopener!

6. Een accent maakt slim
Als we het hebben over accent omdat Nederlands niet de moedertaal is, maakt je dat een stuk intelligenter in de ogen van een man. Het laat zien dat je moeite doet om een andere taal te leren en dat kunnen zij waarderen. Zij noemen het indrukwekkend én sexy.

7. Een accent is schattig
Van iemand met een accent (of wederom: dialect) kun je veel nieuwe woorden leren. Laat dat nu net super schattig zijn! Zo wordt er in sommige gevallen 'griet' gebruikt voor 'meid' en bedoelen mensen in Noord-Brabant met de uitspraak 'diej is geak' niet altijd letterlijk wat er staat. Vaak kun je daar smakelijk om lachen als je met iemand bent die niet hetzelfde dialect spreekt. 

8. (Iemand met) een accent is intrigerend
Als je een accent hebt ben je al snel intrigerend voor het andere geslacht. Ze willen al snel weten waar je vandaan komt (zie punt 5) en waarschijnlijk kun je hem iets leren. Stiekem houden mannen daarvan, omdat je zijn horizon op die manier verbreedt. 

Heb jij een accent (of dialect)? Welke punten zijn voor jou herkenbaar?

Bron, bron en bron

Beeld: Instagram