News

Hot or not: Rihanna’s nietsverhullende festival look

Terwijl wij Nederlanders festivals afgaan zoals Amsterdam Open Air, Lowlands en Solar, pakken celebrities dat heel anders aan. Neem Rihanna bijvoorbeeld. Haar zie je niet in een afgeknipte short en een leuk topje. Nope, als we het over Rihanna hebben dan hebben we het over less is more. Maarre… Is haar laatste festival look niet té bloot?

Het is duidelijk dat Rihanna gek op haar eiland Barbados is. Niet voor niets is ze daar naartoe gevlogen om onder andere het Crop Over festival te bezoeken. En daar geldt: hoe minder kleding je draagt, hoe beter. Het lijkt even alsof je je waant in een Braziliaans festival, maar dan op Barbados. Rihanna is de beroerdste niet en houdt zich overduidelijk aan de dresscode waarbij je goed haar afgetrainde lichaam ziet. Maar is deze look hot or not?






BLING BLING, Rihanna. We moeten haar meegeven dat ze deze look met haar figuur absoluut kan hebben. Uiteraard draagt ze deze outfit niet (alleen) om op te vallen, maar vooral omdat veel mensen deze stijl dragen. Eén ding is in ieder geval zeker: Rihanna is een showstopper.

Wat vind je van deze look: smaakvol of smakeloos?

Beeld: Instagram

Must reads 👀