Lifestyle

One Direction verrast iedereen met nieuwe single ‘Drag Me Down’

De jongens van One Direction hebben de afgelopen maanden veel voor hun kiezen gehad met het vertrek van Zayn Malik, maar dat heeft ze niet gestopt! Zonder enige aankondiging hebben ze hun nieuwe single 'Drag Me Down' gelanceerd. WAAAH! Dit is de allereerste single zonder Zayn, zou de boyband nog steeds zo goed klinken? Luister en oordeel zelf: is 'Drag Me Down' hot or not? 

OMG, dit hadden we niet zien aankomen! De heren van One Direction hebben zonder enige aankonding een nieuwe single gelanceerd. Wat een leuke verrassing op deze vrijdagmorgen! In het officiële persbericht staat dat 'Drag Me Down' een 'volwassen One Direction sound' heeft. Daar zijn wij het roerend mee eens! 

Opvallend is dat de single een dag nadat Zayn een foto had getweet waarop hij een platencontract tekent uit is gekomen. Zayn vond het ook nog nodig om een nare opmerking te maken over zijn ex-bandleden. De zanger schreef op Twitter dat hij wil laten zien wie hij echt is en dat hij er klaar voor is om #realmusic te maken. Ouch! Jammer dat Zayn er zo over denkt, want wij vinden dat One Direction absoluut 'echte muziek' maakt. 

Luister hieronder naar 'Drag Me Down':

Wat vind jij van 'Drag Me Down': hot or not? Mis jij Zayn of vind je One Direction net zo goed? 

Must reads 👀