DIY: Bebloemd telefoonhoesje

Fashion door Redactie

Onze beste vriend de telefoon wordt vaak versierd met allerlei leuke hoesjes en frutseltjes. Van een panterhoesje tot telefoonzakje, ons telefoonvriendje ziet er nooit saai uit! Ben jij weer toe aan een nieuwe uitstraling? Dan weet ik, Denise, een heel leuk idee voor je: versier je hoesje met bloemen!

diy bloemenhoesje

Ik zal jullie even laten zien hoe je het maakt, het is echt heel makkelijk! Ik kocht zowel het hoesje als de bloemen bij de Action, bij elkaar nog geen € 2,-

diy bloemenhoesje

Benodigdheden:
- Hoesje
- Bloemen (beiden te koop bij de Action)
- Lijmpistool

diy bloemenhoesje

Stap 1: Leg onder het hoesje iets waardoor hij wat hoger ligt en je beter de bloemen kunt aandrukken.

diy bloemenhoesje

diy bloemenhoesje

diy bloemenhoesje

Stap 2: Wat je nu moet doen is eigenlijk heel simpel: zodra je lijmpistool warm is druppel je wat lijm op het hoesje en druk je een bloemetje erop. Zo ga je door tot heel je hoesje vol is. Let wel op dat je de camera niet verstopt!

diy bloemenhoesje

diy bloemenhoesje

De draden van lijm maken niet uit, die haal je naderhand gewoon weer weg. Ik heb ervoor gekozen om de kleuren door elkaar te mixen, maar je kan ze ook in dezelfde kleuren naast elkaar leggen in bijvoorbeeld regenbogenpatroon. Als de lijm droog is, trek of knip je de lijmdraden eraf en hij is klaar!

diy bloemenhoesje

Ik heb het hoesje twee weken gebruikt en hij is nog in prima staat. Zorg er wel voor dat de bloemen niet teveel 'over' de zijkant hangen, want dan zullen de lintjes van de roosjes sneller loslaten en dat zou zonde zijn.

Hoe vinden jullie deze DIY en maken jullie wel eens telefoonhoesjes?

Door: Je m'appelle Denise