News

Deze viezigheid kan op dit moment op jouw wimpers zitten

Mascara lenen van iemand anders: we doen het allemaal weleens. Stiekem weet je wel dat je er nare ooginfecties op na kan houden, maar je had vast niet verwacht dat dít ook op je wimpers kon zitten. Na het zien van deze video denk je wel twee keer na voordat je mascara van iemand anders gebruikt… Let op: deze video is niet geschikt voor meiden met een zwakke maag.

We vallen meteen met de deur in huis: er kan een levend beest op je wimpers zitten. Iehhhhh! In deze aangstaanjagende video zie je iets krioelen op een wimper. En alsof één beest niet erg genoeg is, zie je dat er ook nog andere vieze beesten op de wimpers zitten. Had jij gedacht dat er een levend wezen op je wimper kon wonen? Wij in ieder geval niet! 

Het krioelende beest dat je ziet is een schaamluis. That's right, de schaamluis woont niet alleen down under, wimpers en wenkbrauwen zijn ook geschikte plaatsen voor schaamluis. OMG! Het goede nieuws is dat schaamluis niet gevaarlijk is. Schaamluis kan geen ziektes verspreiden. Als je schaamluis hebt dan heb je veel last van jeuk. Het enige erge wat er kan gebeuren is dat je een ontsteking krijgt als je te veel krabt. Krabben is daarom sterk af te raden. 

Watch on YouTube

Maar je wil natuurlijk niet met schaamluis op je wimpers rondlopen. Helaas is er geen eenvoudige manier om van deze beesten af te komen. De dokter kan ze verwijderen of je een antibioticakuur voorschrijven. 

Schaamluis krijg je van anderen, dus kijk uit met het lenen van mascara en seksuele activiteiten. 

Wist jij dat schaamluis op je wenkbrauwen en wimpers kon zitten?

Bron

 

Must reads 👀