News

Wow: Miley Cyrus wéér volledig naakt op Instagram

Miley Cyrus did it again. De superster weet ons elke keer weer te shockeren, ook deze week. Als je door haar Instagram feed gaat dan zie je de gekste en ehhh… meest schaamteloze foto's, maar de kiekjes die ze nu heeft geplaatst gaan wel heel ver. Miley heeft twee foto's gepost waarop ze vrijwel niets aan heeft, maar het gaat vooral om de foto waarop ze poedelnaakt staat. Wow. 

Miley is wel de laatste die preuts is en zich schaamt voor haar lichaam, en dat laat ze graag weten aan de rest van de wereld. De zangeres is niet vies van TMI foto's waarop ze bijvoorbeeld laat zien dat ze haar oksels waxt. Maar ook weinig verhullende kiekjes van haar lichaam gaat Miley niet uit de weg. Deze week plaatste ze maar liefst drie foto's waarop ze vrijwel volledig naakt te zien is. 

Met deze drie foto's veegt Miley de vloer aan met twee dingen. Ten eerste met de kritiek die ze deze week kreeg. Veel ouders zijn namelijk niet blij dat de zangeres de MTV Awards gaat presenteren, omdat ze een slecht voorbeeld voor jonge meisjes zou zijn. Op deze manier laat ze weten dat ze er lak aan heeft. Ten tweede veegt ze de vloer aan met de regels van Instagram. Deze regels van Instagram met betrekking tot bloot zijn heel streng en tepels zijn bijvoorbeeld uit den boze. Door haar naakte lichaam op een hilarische manier te censureren is de zangeres Instagram te slim af en weet ze toch veel van haar lichaam te laten zien.

Wat vind jij van deze foto's van Miley? Gaat ze te ver? 

Beeld: instagram

Must reads 👀