Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Ashley Benson Swift en Vanessa Hudgens, tot Rihanna en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Gwyneth Paltrow

Als celebrity reis je niet alleen in stijl, maar reis je ook met wat ehhh… duurdere vervoersmiddelen. Gwyneth is gespot in New York voordat ze in een -jawel- helikopter stapte. De actrice is net terug van een vakantie met haar nieuwe vriend en ziet er (voor haar doen) zongebruind uit. Miss Paltrow draagt een klassieke colbert met een witte blouse en gestreepte shorts. De echte eyecatcher van de look is haar knalblauwe tas van Céline. 

Kim Kardashian

De gekste roddel van deze week is ongetwijfeld dat Kim haar zwangerschap zou faken. Er wordt gefluisterd dat de realityster niet echt zwanger zou zijn omdat haar lichaam nog helemaal niet zoveel is veranderd. Al helemaal niet in vergelijking met de zwangerschap van North. Kim heeft op de roddel gereageerd via Twitter, ze laat weten dat ze echt zwanger is en dat de kilo's er nu aan vliegen. Ach Kim, je ziet er nog super goed uit! Mrs. West draagt een all black outfit met haar favoriete schoeisel van dit moment: high heels van Hermès. 

Kristen Stewart

Nog heel even geduld hebben en we zien Kristen weer op het grote scherm! Deze week is er een trailer van haar nieuwe film American Ultra uitgekomen. We kunnen niet wachten tot we haar weer in de bioscoop kunnen bewonderen. De actrice is gespot op het vliegveld en draagt voor deze gelegenheid een simpele outfit. Het meest opvallende aan haar look zijn haar zwarte Adidas sneakers en de zilveren ketting die om haar nek hangt. 

Chloe Grace Moretz
Chloe heeft met een vriendin gewinkeld bij Nike. Zo te zien vindt ze het niet zo leuk dat de paparazzi haar hebben gevonden, want ze doet haar best om haar gezicht te verbergen. Door haar New York Yankees pet en grote zonnebril zien we bijnan iet dat het Chloe is! De blondine draagt een Tee van The Rolling Stones die ze in haar high waisted shorts heeft gestopt. Om de outfit af te maken heeft ze voor slip ons gekozen. 

Rihanna

Rihanna heeft twee boyfriend kledingstukken aan. Zowel haar blauwe blouse en baggy jeans zien eruit alsof ze van haar vriend zouden kunnen zijn. Toch is de outfit heel vrouwelijk, dat komt vooral door haar vele kettingen en fluffy pumps. Een grote tas om je arm en Rihanna is klaar om te gaan! 

Hilary Duff

Vrijwel elke week spotten we Hilary in haar sportkleding. Goed bezig! De blondine kiest voor een zwarte tanktop, een roze sportbroek en kleurrijke Nikes. Uiteraard zien we Hilary niet zonder grote zonnebril op haar neus, ze blijft toch een celebrity ;-). 

Cara Delevingne

Cara Delevingne is deze week heel vaak gespot, omdat ze de ene talkshow na de andere afloopt om haar film Paper Towns te promoten. Nog heel even wachten de film draait ook bij ons in de bioscoop. Woohooo! Cara ziet er stunning uit, as always. Het model combineert een prachtige kanten top met een zwarte beha en een hoge broek. Schuif Louboutins aan je voeten en de look is af! 

Ashley Benson

Ashley werkt hard voor Pretty Little Liars, maar ze is niet alleen op de set te vinden. De actrice is met een zwart witte outfit gespot. Ze combineert een leren jack met een wit T-shirt, een legging en witte All Stars. De look wordt afgemaakt met een ronde zonnebril en leren tas. Let ook even op haar wit gelakte nagels, Ashley bewijst dat het geen typex-effect hoeft te hebben! 

Gigi Hadid

Oei… dachten we allemaal dat ze smoorverliefd op Joe Jonas was, gaan er nu geruchten dat Gigi van twee walletjes eet. Het model wordt ervan beschuldigd dat ze Joe zou bedriegen met haar ex Cody Simpson. Dit zijn natuurlijk geruchten en we gaan ervan uit dat er niks van waar is. Ondertussen rockt de blondine de straten met een casual outfit. Met een zonnebril, wit T-shirt, zwarte skinny jeans en zwart witte gympen en zwarte handtas is haar look af. Meer heeft deze schoonheid ook niet nodig! 

Vanessa Hudgens

Va va vooom! Vanessa ziet er geweldig uit met een outfit die helemaal bij haar boho-stijltje past. Ze draagt een maxi dress, de blauwe accenten in haar jurk komen in de rest van haar look terug. Kijk maar naar Vanessa's ring en ketting! Verder heeft ze een ronde zonnebril op haar neus, een zwartleren tas aan haar arm en sandaaltjes aan haar voeten. Wij zouden deze look meteen kopiëren, wat jij? 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀