News

Wow: deze Harry Potter acteur is nu een enorme hunk

Als je denkt aan Harry Potter en knappe mannen dan komt Marcel Lubbermans vast niet bij je op. Marcel zag er altijd een beetje sullig en nerdy uit. Maar think again! Matthew Lewis -de acteur die de rol van Marcel speelt- is inmiddels een stukje ouder en de puberteit heeft hem goed gedaan. Héél goed. Misschien wist je al dat hij nu een knappe hunk is, maar we kunnen jullie deze nieuwe sexy foto (inclusief sixpack!) niet onthouden… You are welcome. 

Kun jij je de onhandige Marcel Lubbermans nog herinneren? Als je weet hoe de acteur er nu uitziet dan geloof je nooit dat hij er ooit zo uit heeft gezien. Matthew Lewis is 26 jaar en een enorme hunk! Vandaar dat hij ook met recht in onze rubriek 'Mooie Man' staat. Misschien wist je dus al langer dat Matthew goed opgedroogd is, maar we kunnen het niet laten om een nieuw appetijtelijk kiekje met jullie te delen. Vinden jullie vast niet erg toch? 😉

Onlangs trok hij zijn kleren uit voor gay magazine Attitude en oeh la laaaa, die beelden zijn niet verkeerd. Binnen no time gingen de beelden het hele internet over. Maar blijkbaar zijn er ook foto's die het tijdschrift niet hebben gehaald. Matthew deelde een outtake en eerlijk gezegd snappen wij niet waarom die foto het niet heeft gehaald… Ach, gelukkig heeft Matthew ons deze foto toch gegund.

De overheerlijke cover van Attitude:

En de outtake die Matthew nu met ons deelt: 

Misschien is het een goed idee om de Harry Potter films opnieuw te filmen met deze versie van Matthew? 😉

Wat vind jij van Matthew? Vind jij hem ook zo knap? 

Beeld: instagram

Must reads 👀