Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Taylor Swift en Kendall Jenner, tot Rihanna en Gigi Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Gigi Hadid

Gigi draait er niet langer omheen… ze heeft een relatie met Joe Jonas! De twee zijn deze week vaak samen gespot. Het model zorgt er nu extra goed voor dat ze er altijd fantastisch uitziet. Het fijne van Gigi's stijl is dat ze ook betaalbare items draagt! De witte jurk is namelijk van Asos. Score! Helaas hangt er aan de cat eye zonnebril van Dita en de tas van Michael Kors wel een groter prijskaartje. 

Hilary Duff

Door de sportschoenen en legging lijkt het alsof Hilary net van de sportschool komt, maar de tassen in haar hand verraden haar. De zangeres en actrice is aan het shoppen met haar beste vriendin Lauren. Zo te zien heeft ze filnk ingeslagen bij Sephora! Maar we hebben vooral oog voor haar prachtige zalmroze jas. 

Taylor Swift

Na een aantal optredens in Europa en verschillende steden in de Verenigde Staten, is Taylor weer even thuis in New York. Tja, Meredith en Olivia kunnen natuurlijk niet te lang alleen blijven ;-). De zangeres ziet er bijna sprookjesachtig uit in paarse jurk met kant van Free People en een haarband van Dauphines of New York. Haar heels zijn van Arika Nerguiz. 

Kim Kardashian

Het is nog bijna niet te zien dat Kim in blijde verwachting is, maar ze legt de focus dan ook vooral op haar voorgevel ;-). Uiteraard draagt de realityster uitsluitend designer items. De jas is van Maison Martin Margiela, de rok van Proenza Schouler en de schoenen zijn van Tom Ford. 

Karlie Kloss

Karlie is de laatste tijd eigenlijk alleen maar aan het werk geweest, maar nu geniet ze eindelijk even van haar vrije tijd. Het supermodel heeft iets lekkers gehaald. Ze draagt een ronde zonnebril met mirror glazen, een basic witte trui en een legergroene broek. Ook heeft ze gekozen voor sandalen en een piepklein schoudertasje. 

AnnaSophia Robb
Ahhh, we missen The Carrie Diaries! Gelukkig spotten we AnnaSophia nog af en toe. Ze is op de foto gezet terwijl ze bellend over de New Yorkse straten loopt. De actrice combineert een hemdje met ripped jeans en zwarte sneakers. Ook heeft ze twee canvas tasjes bij zich. 

Rihanna

Rihanna rockt een nieuw kapsel, ze gaat voor héél veel krullen. Wij vinden dat het haar geweldig staat. De zangeres draagt een witte crop top in combinatie met een wijduitlopende zwarte broek en torenhoge sleehakken. Uiteraard gaat RiRi niet de deur uit zonder haar signature rode lippen. 

Jennifer Lopez
Over een nieuw kapsel gesproken: Jennifer heeft de schaar in haar lokken gezet! We hadden nooit gedacht dat de dag zou komen dat de zangeres afstand doet van haar lange haar, maar het staat haar prachtig. J.Lo kiest voor een simpele, maar elegante outfit. Ze draagt een trenchcoat, witte Tee, groene broek en high heels. Looking good! 

Alessandra Ambrosio
Kijk, dit is nou een outfit die we aan zouden kunnen trekken op vakantie! In Los Angeles is het op dit moment heel warm, vandaar dat Alessandra zich zo luchtig mogelijk heeft gekleed. De Victoria's Secret Angel draagt een playsuit met streepjes en combineert het met een fashionable zonnebril, rode schoudertas en witte sandalen. 

Kendall Jenner

Als er iemand vaak op de kiek wordt gezet door paparazzi, dan is het Kendall wel. De redactie had deze week keuze uit maar liefst drie outfitfoto's van het model, deze look is onze favoriet. Ze combineert een witte blouse -met een decolleté waar je u tegen zegt- van Anthony Vaccarello met jeans van Mother en espadrilles van Chanel. Qua accessoires gaat ze voor een pilotenzonnebril van Linda Farrow Luxe en een schattige handtas van Céline. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀