News

Dit is Kylie Jenner’s (extreme!) nieuwe haarkleur

Dit keer praat niemand over Kylie Jenner's lippen, maar iedereen heeft het over haar nieuwe haarkleur. De realityster heeft een afspraak bij de kapper gemaakt en vond het blijkbaar tijd voor een extreme verandering, want ze rockt een heel nieuwe haarkleur. Je raadt nooit welke kleur het is! En nee, ze kopieert grote zus Kim Kardashian niet met blond haar… Wat vind jij van Kylie's nieuwe haarkleur: hot or not?

Kylie Jenner is niet bang om risico's te nemen, vooral niet wat haar betreft. De afgelopen jaren is ze flink van look veranderd. De laatste tijd rockte de realityster haar natuurlijke haarkleur, maar blijkbaar is ze daar weer op uitgekeken. Kylie heeft de kapper gevraagd om haar lokken blauw te verven. Wow, wat een verandering! Toch zijn we niet heel verbaasd dat ze voor blauw heeft gekozen, we weten allemaal dat ze dol is op blauw in haar lokken ;-). 

Kylie heeft haar nieuwe look gedubuteerd tijdens een event van Bellami Beauty Bar in Hollywood en voor haar fans heeft ze een aantal foto's van haar brand new hair op social media geplaatst. Ook zus Kendall plaatste een foto op Instagram met het bijschrift 'babe, you're blue'. In slechts een paar minuten tijd hebben de zusjes tienduizenden reacties op de foto's, het is duidelijk dat iedereen een mening heeft over het kapsel. 

We zijn benieuwd wanneer Kylie weer is uitgekeken op haar blauwe lokken. De sterren kunnen met de dag van kapsel veranderen, of ze er morgen ook nog zo uitziet…?

Wat vind jij van Kylie's nieuwe haarkleur: hot or not? 

Beeld: instagram