Beauty

Dé leukste haar inspiratie voor de zomer

Weet je echt even niet meer wat je met je haar aan moet? Dan komt dit artikel goed van pas! In de zomer is het vaak erg warm buiten en dan komen deze kapsels als geroepen. Vooral als je lang haar hebt kun je alle kanten op. Om je extra inspiratie te geven om de zomer door te komen zet Girlscene lekker veel kapsels voor je op een rij. Kijk maar mee.


Maak een diepe zijscheiding en vlecht vervolgens de voorkant van het haar in. Zet dit vast met een schuifspeldje als je ter hoogte van je slaap bent, want vanaf daar ga je over in een gewone vlecht zoals je op de tweede afbeelding ziet. Trek vervolgens de plukjes haar uit elkaar als alles vast zit zodat de vlecht voller wordt.


Pak je haar ter hoogte van je oor en maak er een paardenstaart van zoals je op de foto ziet. Laat aan de voorkant plukjes vrij. Vervolgens pak je steeds dunne plukken haar van voren die je kruislings over elkaar vastzet. Herhaal dit nog een keer zodat je in totaal vier plukken hebt gepakt. Je kunt het zo laten, maar het is ook een optie om het elastiek te verbergen. Pak dan haar aan de onderkant van de paardenstaart en wikkel dit om het elastiek heen. Zet vast met een schuifspeld et voilà.


Voor de vlechtliefhebbers is dit een coole hairdo. Maak een scheiding in het midden en vlecht beide kanten strak in. Als je al het haar hebt gebruikt in de vlecht kun je doorgaan in een normale vlecht van drie strengen. Vlecht tot de punten van je haar en zet vast. Herhaal aan de andere kant.


Hoe leuk is dit kunstwerk in je haar? Het ziet er ingewikkeld uit, maar eigenlijk valt dat best mee. Pak de bovenkant van je haar, zet het vast met een elastiek en trek het elastiek vervolgens een stuk naar beneden. Maak een opening in het haar, trek de staart er doorheen en trek vervolgens het haar aan. Doe dit in totaal twee keer. Laat het vervolgens zo hangen of maak een paardenstaart van het haar dat nog loshangt.


Dit kapsel is zo simpel dat je eigenlijk wel MOET weten hoe je het maakt. Hier komt het: pak twee plukken haar, draai het om elkaar heen en verwerk steeds een extra plukje haar erbij net zoals je met invlechten doet. Vervolgens zet je het haar aan de onderkant vast met een schuifspeld.


Heb je middellang haar? Dan past dit waarschijnlijk beter bij je én het is super makkelijk om na te maken. Maak een (diepe) zijscheiding en pak vervolgens drie plukken haar. Dit vlecht je aan de voorkant van het hoofd in en zet je vervolgens vast onder een pluk haar zodat het niet opvalt. Dit doe je met een elastiek of schuifspeldje.

Bekijk ook onderstaande video's om inspiratie op te doen:

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube

 

Watch on YouTube


Welke haarstijlen vind jij het leukst?

Bron, bron en bron