News

Zó zien de blote billen van Justin Bieber eruit

Als je altijd al hebt willen weten hoe Justin Bieber's blote billen eruitzien, dan val je met de neus in de boter. De zanger geniet op dit moment van een vakantie bij Bora Bora. Dat hij zich heel ontspannen en vrij voelt blijkt wel uit de foto die hij heeft geplaatst op Instagram. Op deze foto is hij volledig naakt te zien en kunnen we dus ongegeneerd naar zijn achterwerk staren…

We zouden om heel veel redenen een beschuitje willen eten met Justin Bieber. Hij is getalenteerd, knap, grappig, attent en… heeft een heel goed achterwerk! Normaal zouden we de laatste uitspraak niet kunnen doen, maar de zanger heeft er zelf voor gezorgd dat de hele wereld weet hoe zijn blote billen eruitzien. De superster schaamt zich nergens voor en heeft een foto op Instagram geplaatst waarop hij volledig naakt te zien is. Van de achterkant, dat wel. Justin wijst naar een eiland in de verte, maar hij weet vast wel dat we allemaal ergens anders naar kijken ;-). 

Binnen een paar minuten kreeg de foto honderdduizenden likes en reacties. Wat billen wel niet los kunnen maken! Miley Cyrus kon het niet laten om Justin's billen nog iets voller à la de Kardashians te fotoshoppen en deze foto op haar Instagram te plaatsen. Maar niet iedereen vond het een grappige foto van Justin. De zanger krijgt ook kritiek dat zijn foto totaal ongepast is, vooral gezien het feit dat hij veel jonge fans heeft. 

Justin is eerder deze week ontsnapt aan een aanval van een rifhaai. Misschien dat hij daarom heeft besloten om deze foto te plaatsen. YOLO! Een vriend van Justin had iets minder geluk, hij werd gebeten door een rifhaai. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed afgelopen. 

Nu maar hopen (?) dat Instagram de foto niet verwijdert door de strenge richtlijnen wat naakte content betreft.

Wat vind jij van Justin's achterwerk? Gaat de foto te ver of vind je het wel grappig? 

Beeld: instagram

 

 

Must reads 👀