News

OMG: Kourtney Kardashian dumpt Scott Disick

OMG. Dat is letterlijk het eerste wat de Girlscene redactie denkt na het grote nieuws. Grote nieuws ja, want Kourtney Kardashian is niet langer samen met de vader van haar drie kinderen, Scott Disick. Ze heeft het niet officieel bevestigd, maar bronnen weten dat Kourtney Scott gedumpt heeft. 'Hij koos ervoor om te feesten.' Lees snel verder voor de details.

De Kardashians zullen niet meer hetzelfde zijn. Want als je voor één koppel respect op kunt brengen dan is het voor Kourtney en Scott. Ondanks hun vele problemen wisten zij toch keer op keer te vechten voor hun relatie én familie. Maar Kourtney heeft er nu schijnbaar genoeg van. Het lijkt serieus, want Scott zou al meer dan een maand niet meer thuis zijn geweest.

Kun je het je voorstellen: je hebt drie kindjes en een vriendin en je komt een maand niet thuis? Dan weet je dat het niet goed zit. Volgens betrouwbare bronnen heeft Kourtney geen geduld meer en kan ze het niet meer opbrengen om een relatie te hebben met Scott. 'Zijn feestgedrag van de laatste tijd heeft haar deze moeilijke beslissing doen maken.' Heftig…

Kourtney en Scott kregen in 2006 een relatie en na 9 jaar is het dus ten einde. Zij wil wat het beste is voor de kinderen, terwijl Scott nu in Zuid-Frankrijk iedereen vertelt dat hij newly single is. Ondertussen wordt hij gespot met zijn ex Chloe Bartoli en dat ziet er wel heel gezellig uit. Ziet er naar uit dat Scott door is gegaan met zijn leven. Arme Kourt. 


Scott met ex Chloe in Zuid-Frankrijk

Wij hadden in ieder geval niet verwacht dat deze dag écht zou komen. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd in Keeping Up With The Kardashians.

Wat vind jij van dit nieuws? Had je het zien aankomen?

Bron en bron

Beeld: Instagram en Twitter

Must reads 👀