Lifestyle

Zo krijg je krullen & volume in dun haar

Heb je dun haar en vind je het lastig om krullen en volume te krijgen? Dan heeft Girlscene de perfecte video voor je gemaakt. Danique en Renée laten zien hoe je met de krultang en een paar haarproducten in een handomdraai krullen en een volumineus kapsel maakt. Enne… Het is heel simpel! Kijk snel verder voor de video en de tips.

Watch on YouTube


Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om te abonneren

Wat heb je nodig voor krullen en volume?
– Een krultang uiteraard 😉
– Borstel
– Sea salt spray
– Droogshampoo
– Haarlak

Stap 1. Borstel je haar goed door.
Stap 2. Breng sea salt spray aan door het hele haar voor extra structuur. De krullen blijven door de spray ook nog eens langer zitten. In de video zie je sea salt spray van John Frieda.
Stap 3. Krul je haar door iedere lok om de tang heen te wikkelen. Hierdoor krijg je meer volume bij de aanzet. Girlscene gebruikt een tang van het merk Diva (verkrijgbaar bij de webshop van John Beerens).
Stap 4. Spuit droogshampoo over het hele haar en tegen de haaraanzet. Dit geeft volume en textuur, waardoor je haar een lift krijgt en voller lijkt als je er met je handen doorheen gaat. De witte variant van Herbal Essences laat geen witte waas achter, wat perfect is voor Danique's bruine haar.
Stap 5. Eindig met haarlak om je kapsel op z'n plek te houden. Aussie haarlak heeft een fijne hold.

Wat vind je van de video? Heb jij nog tips voor meer volume en een goede krul in je haar?