Lifestyle

15 dingen die jij denkt tijdens jullie eerste keer seks

Het moment is eindelijk aangebroken dat jij en je nieuwe vriend(in) voor de eerste keer seks gaan hebben. Super spannend natuurlijk! Zal het allemaal wel soepel verlopen? Hopelijk gebeuren er geen gênante dingen en is de seks geweldig. Je bent een beetje zenuwachtig, maar hé, dat is OK! Dit zijn 15 dingen die jij dénkt maar niet hardop zegt tijdens jullie eerste keer seks…

1. Kledingstuk hier, kledingstuk daar. Zo hé, wat heeft hij een mooi lijf! Dit kan alleen maar veel goed betekenen. OK, daar gaan we dan! 

2. Dat we aantrekkingskracht hebben, dat wisten we natuurlijk al. Maar die seksuele aantrekkingskracht die wij hebben is echt magisch! Ik word opgewonden van hem. En hij van mij, dat is duidelijk te zien. Kus me nu maar snel…

3. Ik vraag me af of hij nerveus is, want eigenlijk ben ik dat stiekem wel.

4. Begrijp me niet verkeerd, dit voorspel is echt een dikke 10, maar het lijkt erop alsof hij al seks wil… Hij denkt vast dat ik het nog niet wil, maar eigenlijk wil ik wel. Hoe zal ik het hem laten weten dat ik er klaar voor ben?

5. Sorry, maar ik ben gewoon echt klaar met dat voorspel. Kunnen we beginnen? Heb jij een condoom bij je?

6. Ja? Heb jij een condoom mee? Gelukkig, want ik heb ze niet meegenomen… Ik zat stiekem al te hopen dat je ze had, want als jij ze niet had, hadden we geen seks kunnen hebben… En ik wil graag met je vrijen, dus gelukkig heb jij er eentje mee en kunnen we verder gaan.

7. Doe de condoom snel om. Wat duurt dit een eeuwigheid. Gaat het feestje nog door of niet? Ik vraag me af wie er meer zenuwachtig is. Hij of ik? Ach, die schat. Hij is zenuwachtig en hij krijgt ‘m niet omhoog. OK, ik moet niet te lang staren naar het toneelstuk, ik kijk maar even de andere kant op. Tutudutudu, mooie gordijnen heeft ‘ie… Leuk schilderij… Ja, gelukt? Fijn, dan kunnen we verder.

8. Gelukkig. Hij zit erom en kan nu in mij. Waarom gaat het in films altijd zo snel, wanneer het in werkelijkheid nog best een klus is… Adem in, adem uit.

9. Hopelijk plopt ‘ie er niet uit, want dit zou zo gênant zijn…

10. Er is altijd zo’n moment tijdens de vrijpartij dat je denkt “Ah, dit is zo fijn, zo heerlijk!’ Het beste gevoel ever.

11. Ho, wacht even. We seksen uit elkaars ritme. Mijn ritme is beter dan het jouwe, dus volg mij maar gewoon… 

12. Aan welke wilde fantasie denkt hij op dit moment?

13. Waaaacht even, kom nog niet klaar please. Ik ben nog niet dichtbij mijn hoogtepunt. Ga gewoon zo door…

14. Ik kom bijna. Ga zo door… JAAA WHOEHOEE!

15. Dit viel eigenlijk best wel mee. Nog eventjes in jouw armen liggen en ik wil je nog vertellen dat ik… Zzz… Oh slaap je al? Prima, dan ga ik ook slapen… 

De eerste keer seks is altijd spannend. Girlscene heeft 10 belangrijke tips voor je! Benieuwd? Lees dan dit artikel. Hoe was jouw eerste keer seks? Praat mee op het Girlscene forum

Wat dacht jij allemaal tijdens de eerste keer seks met jouw nieuwe vlam?

Bron, bron
Beeld: Thinkstock

Must reads 👀