News

Meisje met acne neemt de ultieme wraak op haters

Eén van de ergste dingen die je kunt doen als iemand acne heeft, is er grappen over maken. Gewoon. Niet. Oké. En toch doen mensen het… Daarom besluit Em Ford, één van de acne shaming slachtoffers, om te laten zien wat de schadelijke effecten hiervan zijn en daarbij maakte ze een krachtige video. Dit moet je zien, want je wordt er gewoon stil van.

Mensen kunnen echt heel gemeen zijn en niemand verdient het om daar slachtoffer van te worden. Em Ford is dat wel. En de reden is dat ze acne heeft… Ze maakte vervolgens een video waarin ze deelt wat voor reacties ze krijgt van mensen die ze niet eens kent. Geloof ons, zulke comments wil je echt niet horen. Iemand persoonlijk aanvallen omdat ze acne heeft? Dat is echt pijnlijk. 

Watch on YouTube


Her face is so ugly. Seriously, has she ever washed her face? You look disgusting. Dat zijn slechts een paar van de reacties die Em heeft gekregen toen ze foto's van zichzelf zonder make-up plaatste. Kun jij het je voorstellen? 

Na de verschrikkelijke comments zie je in de video hoe Em zich opmaakt om haar onzuivere huid te perfectioneren. Ze brengt veel concealer en foundation aan, terwijl ze dat eigenlijk niet eens nodig heeft. Maar alleen als ze zoveel make-up draagt krijgt ze positieve reacties. Onvoorstelbaar. Nu wordt ze ineens knap genoemd, terwijl ze alleen maar haat krijgt als ze geen make-up draagt. Maar er is een keerzijde: er zijn alsnog haters die haar afkraken omdat het 'misleidend' is. Iemand zegt zelfs geen vertrouwen in vrouwen te hebben omdat ze er zonder make-up anders uitzien… Je kunt vast begrijpen dat Em niet lekker in haar vel zit door deze reacties. Hopelijk leren mensen door deze video dat het niet normaal is om anderen op deze manier te beoordelen. Op de Girlscene redactie zijn we in ieder geval onder de indruk van deze video!

Wat vind jij van de video?

Must reads 👀