Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Demi Lovato, tot Beyoncé en Miranda Kerr. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?


Kim Kardashian's zwangerschapskleding is on point! De realityster gaat voor roze, ook al is ze in verwachting van een jongetje. De lange jas is van Haiden Ackermann en de rok en top (het is dus geen jurk!) zijn van House of CB. Daarnaast kiest ze voor peperdure accessoires: een zonnebril van Saint Laurent en high heels van Manolo Blahnik – Carrie Bradshaw zou jaloers op dit schoeisel zijn. 


Hilary Duff is onderweg en daarvoor heeft ze een casual outfit aangetrokken. De actrice kiest voor een simpele top met dunne bandjes, een zwarte broek die er super comfortabel uitziet en schoenen van Toms. Hilary heeft niet zuinig gedaan als het op accessoires aankomt: naast armbanden en twee subtiele kettinkjes heeft ze ook nog grote ringen in haar oren hangen. Maar de eyecatcher is toch wel haar zonnebril van Dior! 


Orange Is The New Black-ster en Hollywoods nieuwste it-girl Ruby Rose is gespot op het vliegveld. Ondanks haar grote succes heeft Ruby geen sterallures gekregen, ze nam uitgebreid de tijd om met fans op de foto te gaan terwijl ze onderweg was naar de gate. De actrice is een echte tomboy, dat zie je wel aan haar outfit. Ze heeft gekozen voor een all black outfit met opvallende sneakers, lange ketting en een pet. 


Elke keer is het weer raak in Wie rockt de look?: Miranda Kerr heeft een prachtige outfit aan. Het model weet als geen ander hoe je er fashionable uit moet zien. Mocht je haar look willen kopiëren, dan moet je wel bereid zijn om er flink wat geld voor neer te leggen. Miranda's zonnebril is van Prada, de tas van Mansur Gavriel en de jas en schoenen zijn van Isabel Marant.


Beyoncé had een business meeting in New York en daarbij hoort een fabulous outfit. De superster combineert een zwarte cut out dress van Self-Portrait met een leren jas van Saint Laurent en heels van Manolo Blahnik. Maar we zijn vooral verliefd op haar wavy lokken en rode lippen! 


Va va voom! Demi Lovato ziet er stunning uit. De zangeres is gespot in een kleurrijke outfit, we worden er meteen vrolijk van! Demi heeft een crop top en rok aan met blauwe accenten. Het is niet veel, maar de brunette zorgt ervoor dat het er alsnog vrouwelijk en smaakvol uitziet. Het blauw combineert ze met een knalgele tas, kleurrijke high heels en roze lippenstift. Wat vind jij van deze combi? 


Blijkbaar is het bij Kendall Jenner niet zo warm als bij ons, want de realityster heeft een gebreide jurk aan. Ze combineert de jurk met een zwarte tas, enkellaarzen met puntige neus, een riem met gouden accenten en -of course- een grote zonnebril. 


Paris Hilton is een echte dierenliefhebster en laat haar hondje dus gewoon zelf uit. De blondine verbergt haar liefde voor zichzelf niet, ze draagt namelijk een wit T-shirt waarop zij zelf is afgebeeld. Daarnaast draagt ze een beanie waar 'Boss' op staat, een zonnebril met studs, een legging en sneakers met studs. 


Wauw, wat een simpele maar stijlvolle outfit draagt Nicole Scherzinger! De zangeres laat zien dat je niet veel nodig hebt om er geweldig uit te zien. Nicole draagt een crop top met lange mouwen en kokerrok in een prachtige kleur. Ze maakt de look af met wavy lokken, een grote zonnebril en nude pumps. We love it! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀