Fashion

Shoe battle: zomerse budget slippers

Aangezien de vorige shoe battles op Girlscene goed bevielen kunnen we natuurlijk niets anders doen dan de zomer vieren met een slipper battle! De slipper is helemaal hot tijdens deze tijd van het jaar en dat is natuurlijk logisch, want het kan behoorlijk warm worden buiten. Girlscene heeft twee paar slippers in de wacht gesleept die ook nog eens betaalbaar zijn… Kijk maar mee en let's battle!

Wist je dat je bij vanHaren modieuze slippers kunt kopen? Dat is weer eens wat anders dan de standaard teenslippers die je normaal waarschijnlijk vooral op vakantie of bij het zwembad draagt. 😉 Het voordeel van deze slippers is dat ze én modieus én super comfy zijn tijdens de zomer. Oh, en ook niet onbelangrijk: het is betaalbaar. We like.

Girlscene's Danique en Renée kozen allebei een paar uit. Danique ging voor panterprint met gekruiste bandjes en Renée ging voor een stevige slipper van rosé metallic. Stiekem lijkt het paar van Renée natuurlijk op Birckenstocks, maar dan voor minder geld. Goede tip voor meiden met een klein budget! Ben je al benieuwd geworden naar de looks met de slippers? Laten we dan snel beginnen met look 1.

Look 1: Danique


Jurk: & Other Stories | Zonnebril: & Other Stories | Slippers: vanHaren

Om ervoor te zorgen dat je outfit niet te schreeuwerig wordt is het altijd goed om een panterprint te combineren met één andere kleur zoals zwart of wit. Danique gaat voor een zwart jurkje van & Other Stories met een 90's halslijn. Perfect voor de zomer!

Look 2: Renée


Jurk: H&M | Slippers: vanHaren

De metallic slippers zijn best eyecatchers, of niet? Toch combineert rosé goed met de blauw-witte streepjes van de jurk. PS: Heb je een peervormig of zandloperfiguur? Dan heeft dit jurkje een goede pasvorm voor jouw lichaam. 😉 Let wel op dat metallic je huid bleek kan laten lijken, dus als je een wit huidje à la Renée hebt is wat uren in de zon of – nog beter – zelfbruiner niet overbodig.


Panterprint slippers €19,90 | Metallic slippers €19,90

De keuze is aan jou: wint look 1 of 2? Welke slipper zou jij dragen?

Must reads 👀