Celebs

9 celebrities die laten zien wat de beste vliegtuig outfits zijn

Een feestje met 'tenue de ville' als dresscode zorgt voor een behoorlijke kledingcrisis, maar wat ons ook veel outfitstress bezorgt is een vliegreis. Je wil je comfortabel in je stoel kunnen nestelen, maar je wil ook nog goed voor de dag komen. En in de lucht wil je het warm genoeg hebben, maar eenmaal op de plaats van bestemming wil je niet smelten in de hitte. Wat moet je aaan? Celebs reizen vaak met het vliegtuig en weten dus als geen ander wat de perfecte travel look is. Van Selena Gomez tot Kendall Jenner: deze celebs rocken het vliegveld! 


Wie zegt dat je een joggingpak aan moet in het vliegtuig? Miranda Kerr laat zien dat je met een prachtige jurk ook prima kunt reizen. De jurk zit niet te strak en is dus comfortabel genoeg om mee in het vliegtuig te zitten. Bovendien is een jurk slim om aan te trekken omdat je dan meteen gekleed bent op de hitte die je (waarschijnlijk) tegemoet komt zodra je uit het vliegtuig stapt op de plaats van bestemming.

Wat hiervan kunnen leren: een comfortabele, losvallende jurk is een heel goede travel look. 


Kendall Jenner bewijst dat je er met een super simpele outfit ook heel goed vanaf komt. Het model kiest voor een witte top, zwarte skinny jeans en Adidas sneakers. Het is de grijze jas die het geheel een stukje spannender maakt. Sowieso handig om een lange jas mee te nemen, want deze kan ook als warm dekentje dienen. 

Wat we hiervan kunnen leren: kies voor één eyecatcher waarmee je jouw simpele travel outfit stijlvoller maakt. 


Kijk, dit is nou hét voorbeeld van een comfy, maar stijlvolle outfit. Jessica Alba heeft voor haar vliegreis uitsluitend losvallende kledingstukken aangetrokken. Het resultaat? Een baggy outfit die toch heel vrouwelijk is door het roze jasje en de roze tas. 

Wat we hiervan kunnen leren: combineer baggy kledingstukken met elkaar. 


Met een paar goede basic items kom je een heel eind! Emma Stone combineert klassieke items met elkaar die vrijwel ieder meisje wel in de kast heeft liggen: een wit T-shirt, een trenchcoat, jeans en sneakers. Emma bewijst dat je met safe spelen er altijd fashionable uitziet.  

Wat we hiervan kunnen leren: mooi simpel is niet lelijk.


Selena Gomez heeft een vest aan waar we het liefst helemaal in zouden verdwijnen. Wat ziet dat vest er wollig en zacht uit! De perfecte travel buddy, als je het ons vraagt. Het fijne van een vest is dat 'ie je lekker warm kan houden tijdens de vliegreis (hoog in de lucht is het altijd heel koud), maar dat je 'm ook makkelijk uit kan trekken als je weer geland bent. Bovendien kun je een vest veel makkelijker meenemen dan een zware jas. 

Wat we hiervan kunnen leren: een lekker vest is de perfecte travel buddy. 


Als je naar een heel warme bestemming gaat dan laat Taylor Swift even zien hoe je daarop kunt kleden. De zangeres kiest voor een crop top met lange mouwen en een rokje. Best koud zou je denken, maar niet als je nog een lang vest of lange jas meeneemt. Bovendien krijg je altijd een dekentje in het vliegtuig en hiermee kun je dus jouw benen bedekken. Eenmaal aangekomen ben je meteen gekleed op het zomerse weer. Laat die vakantie maar beginnen!

Wat we hiervan kunnen leren: kleed je niet te warm als je naar een tropische plek gaat, maar neem wel een lang vest of lange jas mee. 


Gigi Hadid houdt ook niet van te veel poespas als ze gaat reizen. Het model heeft een super simpele outfit aan, maar je ziet hoe leuk het eruitziet! Je kunt zien dat Gigi vaker reist, want ze kiest heel slim voor veel laagjes. Ze heeft een leren jas en een vest aan die ze altijd weer uit kan trekken als het te warm wordt. 

Wat we hiervan kunnen leren: laagjes! 


Eerlijk is eerlijk: na een (lange) vliegreis zie je er niet op je paasbest uit. Je make-up loopt uit en je haar ziet er meestal ook niet al te best uit. Rosie Huntington-Whiteley laat zien hoe je deze problemen kunt oplossen. Zet een zonnebril op om je wallen en uitgelopen make-up te verbergen en een bad hair day verberg je heel simpel met een hoed. Fashion problems solved

Wat we hiervan kunnen leren: een hoed en zonnebril zijn je redders in nood. 


Vanessa Hudgens is het bewijs dat je er super hip uit kunt zien tijdens het reizen. Zo moeilijk is het niet! Vanessa's truc: accessoires. Je ziet dat de actrice een hoed op heeft, een zonnebril op haar neus zet, layered necklaces om haar nek hangt en armbanden omdoet. Zo maak je van elke outfit een feestje! 

Wat we hiervan kunnen leren: accessoires kunnen een hoop voor je travel outfit doen.

Wie heeft volgens jou de beste vliegveld look? 

Beeld: gettyimages

Must reads 👀