Lifestyle

10 iPhone notificaties die je nodig hebt in je leven

Hoe irritant het ook is dat je jouw smartphone hoort trillen omdat je weer een notificatie binnen krijgt, we zouden ook niet zonder kunnen. Hallo, hoe moet je zonder notificaties weten wat er op de agenda staat, wie er heeft gereageerd onder je Instagram-foto en bij welke hilarische foto je bent getagd door je vriendin? Precies, die notificaties zijn gewoon nodig. En eigenlijk hebben we er nog meer nodig. Want hoe handig zou het zijn als we een notificatie zouden krijgen voordat we een bericht met 34 spelfouten versturen op dronken avonden?!


Het is echt niet dat je niet van je oma houdt, maar je agenda is soms zó vol dat je helemaal vergeet om af en toe een teken van leven aan je grootmoeder te geven. Deze iPhone notificatie zal je een hoop 'Heb je oma nou al gebeld?'-opmerkingen van je moeder besparen. 


Je zit in de trein en luistert tijdens de rit naar je favoriete muziek. Ach, niemand kan toch horen dat je naar je favoriete jeugdhit van K3 aan het luisteren bent. Maar dan trek je per ongeluk je iPhone oortjes uit je telefoon… Oeps! Om andere mensen -maar vooral jezelf- te beschermen tegen dit leed zal deze notificatie moeten bestaan. 


Heel mooi hoor, dat design van de iPhone, maar iedereen weet dat je er toch niets van ziet omdat je er een hoesje omheen moet doen. Althans, als je geen gebroken wilt hebben. Voor de eigenwijze mensen die denken dat 'het toch geen kwaad kan' zal deze notificatie moeten bestaan. 


We krijgen al een notificatie als onze batterij bijna leeg is (absoluut onze minst favoriete notificatie), maar het zou ook fijn zijn als we de optie zouden krijgen om al onze apps te sluiten om batterij te besparen óf dat we ervoor kunnen kiezen om toch nog door te scrollen op Facebook. 


Je wilt snel een foto maken van je kat die een kunstje doet, maar op het moment supreme krijg je de notificatie dat je te weinig ruimte hebt. GRRRR! Tja, als iPhone dan nog de optie zou geven om die 10.000 selfies voor je te verwijderen… 


Alsof selfies maken er nog niet belachelijk genoeg uitziet in het openbaar, gaat selfies maken met een iPad nog een stapje verder. Deze notificatie zal heel wat leed besparen. 


Hoe irritant: je bent aan het studeren in de bibliotheek en verderop hoor je dat iemand aan het appen is. Je hoort letterlijk elke letter. Dat komt doordat degene nog het geluid van de toetsen aan heeft staan. Als deze notificatie zou bestaan, dan zou iedereen dit leed worden bespaard. 


Soms is je Snapchat filmpje zó geniaal dat de app het niet aan kan. Je kunt ' m niet uploaden omdat 'ie te lang is. Ach, waarom op Snapchat beginnen als je jouw meesterwerk meteen kan doorsturen naar Cannes?


Hoewel Apple vaak geniale uitvindingen heeft bedacht, slaan ze ook weleens de plank mis. Apple kreeg veel kritiek op de app Maps toen veel mensen een totaal verkeerde kant op werden gewezen. Wel zo vriendelijk als Apple deze notificatie op de iPhone zou zetten zodat je niet ineens in de bosjes of in het water belandt. 


Beste Apple, zorg er alsjeblieft voor dat deze notificatie op de iPhone 7 zit. Hoe vaak hebben we wel niet een berichtje gestuurd als we iets te diep (oké, veel te diep) in het glaasje hebben gekeken… Deze notificatie zal een hoop relatieproblemen voorkomen. 

Welke notificatie heb jij het meest nodig in je leven? 

Bron

Must reads 👀