Fashion

Hot or not: tops met cut out mouwen

"Waarom zou je een T-shirt kopen waar een deel uit is geknipt?" zou je vader vast zeggen. Nou, omdat het mode is. Steeds meer merken hebben tops met cut out lange mouwen in de rekken hangen. Ideaal voor de herfst, want een top met cut out sleeves is warmer dan een hemdje of tanktop maar iets koeler dan 'normale' T-shirts met lange moouwen door de cut out parts. We hebben de top met cut out mouwen nog niet veel gespot, dus daarom willen we van jou weten: hot or not? 

Na de ripped jeans is er nóg een kledingtrend gaande waarbij er minder stof nodig is dan normaal. Nu mogen T-shirts met lange mouwen ook uitgeknipte stukken hebben. Deze herfst is de top met lange mouwen en cut out parts helemaal hip. Dit kledingstuk is iets warmer dan een simpel hemdje, maar koeler dan een normaal T-shirt met lange mouwen. Klink goed, toch? 

De top met cut out sleeves is er in verschillende exemplaren. Op de onderstaande afbeeldingen kun je zien dat je kunt kiezen voor een top waarbij de mouwen helemaal open zijn, een top met verschillende open gaten en een top met een gat op een bepaalde plek (in dit geval bij de elleboog). Je kunt dus heel goed variëren! Bovendien kun je de top met cut out sleeves eindeloos combineren, bijvoorbeeld op een kokerrok of jeans. We zouden het niet zo snel niet dragen met een ripped jeans, dat is een beetje te veel van het goede ;-). 

Mocht je graag een top met cut out lange mouwen willen, dan kun je het beste naar Forever 21 gaan. Daar hebben ze de trend helemaal opgepikt en je kunt er dus zeker een exemplaar scoren! 

Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van de top met cut out lange mouwen: hot or not? 

Must reads 👀