Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Selena Gomez, tot Jessica Alba en Lindsay Lohan. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian

Kim is gespot op het vliegveld van New York in een opmerkelijke outfit. De realityster -die in verwachting is van een jongetje, wat ze deze week bekend maakte op sociale media- droeg namelijk een soort huidkleurige beha als top… best gewaagd voor een zwangere vrouw. Gelukkig heeft ze een lange legergroene jas die ze elk moment dicht kan ritsen, mocht het koud worden. Verder draagt ze een zwarte broek met zwarte enkellaarzen. Het is overigens nog helemaal niet te zien dat Kim een kindje verwacht! 

Selena Gomez

Selena Gomez draagt een witte tanktop, high waisted jeans en een jasje met barokprint terwijl ze haar hotel in New York verlaat om 'Good For You' te promoten bij verschillende media. Qua accessoires kiest ze voor een pilotenzonnebril, een cowboy style riem en lichte enkellaarzen. Maarre Selena… volgende keer misschien ook een beha aantrekken? 😉

Lady Gaga

Mocht je Lady Gaga graag een keer willen zien, dan raden wij je aan om naar New York te gaan. Daar wordt de zangeres vaak gespot, ook nu weer. Miss Gaga haalt even een pizza'tje. Voor deze gelegenheid heeft ze haar outfit simpel gehouden. Ze draagt een nude jacket met high waisted shorts en puntige pumps. De knappe bodyguard is ook geen verkeerde accessoire ;-). 

Kate Moss

Kate Moss is een stijlicoon voor velen en wij snappen wel waarom. Het model ziet er weer fabulous uit met vrijwel alleen maar zwarte kledingstukken. Het vestje en de sjaal met rode accenten maken de outfit een stuk spannender. Wij vinden vooral haar fringe boots en ronde zonnebril heel erg tof. Enne… fijn dat Kate weer mag reizen, want onlangs werd ze opgepakt omdat ze voor overlast zorgde in een vliegtuig. Zo te zien is deze vlucht iets beter verlopen.

Chrissy Teigen

Chrissy is allang niet meer 'de vrouw van' en heeft een goede naam voor zichzelf opgebouwd. Het model is in Cannes gespot, waar ze is uitgenodigd voor een feestje van DailyMail. Chrissy stond samen met Kim Kardashian en Kylie Jenner op de gastenlijst. Uiteraard trok ze een geweldige outfit uit de kast voor de gelegenheid. Ze kiest voor een poederroze colbert met een weinig verhullende top en witte shorts. Chrissy combineert de outfit met subtiele sieraden, zo mooi! 

Jennifer Lawrence

Als je met iemand lol kunt hebben, dan is het wel met Jennifer. Dat bewijst ze wel weer met deze vrolijke foto. De actrice is gekiekt toen ze opweg was naar haar hotel in New York. Jen draagt een wit jurkje dat heel los zit, samen met een zilveren armband, ketting met blauwe steen en sandalen. 

Lindsay Lohan

Lindsay strikes a pose in Londen. Ze ziet er goed uit! Dat komt misschien door het feit dat ze voor het eerst in acht jaar geen proeftijd meer heeft. De actrice is gehuld in een kimono-achtige jas, een jurk van zijden en gladiator high heels. Qua accessoires gaat ze voor een subtiel kettinkje en een bling bling horloge. 

Amanda Seyfried

Amanda heeft op dit moment een razend drukke agenda. De actrice is druk bezig met het promoten van Ted 2. Amanda is gespot in New York terwijl ze uit een auto stapt. Ze draagt een vrolijke jurk die wij heel graag zouden willen aantrekken deze zomer, een zwarte shopper met bloemetjes, een canvas tasje en… slippers! Jep, Amanda kiest voor comfort in plaats van voor hoge hakken. 

Nicki Minaj

Het komt niet vaak voor dat we Nicki in een casual outfit zien, maar dit keer is het toch echt zo! De zangeres heeft voor het reizen voor simpele kledingstukken gekozen: een spijkerjack, een blouse van spijkerstof, een legging en sportschoenen. Maar een echte ster reist natuurlijk niet zonder een designer bag (wij willen ook zo'n Chanel boy bag!) en een zonnebril. En lucky Nicki dat ze iemand heeft die haar bagage voor haar draagt! 

Jesssica Alba

Heb jij Jessica ooit betrapt op een modemisser? Wij in ieder geval niet. Ook deze outfit is weer perfect gestyled door Miss Alba (of haar stylist). Het lijkt erop dat de actrice en business woman niet in de zon wil komen, want ze draagt zowel een korte als een lange broek en een hoed. De mirror zonnebril staat haar geweldig. En de tas. En de loafers. En de sieraden. We love it all… 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: gettyimages

Must reads 👀