Fashion

Hot or not: cowboy sandalen

Wow, wow, wow. Wat de Girlscene redactie heeft gespot op internet zag je waarschijnlijk even niet aankomen. We kennen de cowboylaars en we weten dat sandalen helemaal hip, hot en happening zijn, maar de combinatie van deze twee schoenen hadden we niet verwacht. Het is een heus ding: de cowboy sandaal. De vraag is alleen of deze schoen hot or not is.

Het is een interessante ontwikkeling in de mode-industrie die waarschijnlijk vooral met mannen te maken heeft. De cowboy sandaal is namelijk ideaal voor de man die niet zonder zijn cowboylaars kan, maar dat eigenlijk veel te warm vindt als de zomer aanbreekt. Alhoewel, dat is waar het op lijkt. Er is daadwerkelijk een merk dat dit type schoen op de markt brengt en zij beweren dat het 'the next big thing' is. 

De bedenker vindt het ontwerp van deze schoen ideaal. Waarschijnlijk is hij dol op de cowboy stijl als het om zijn schoenkeuze gaat, maar ja… Hoe doe je dat dan als je op het strand bent? Daar wil hij wel genieten van het zand, waardoor dit slipper model perfect is voor iedereen die daar hetzelfde over denkt. Eerst maakte hij zelf een paar van zijn eigen schoenen en al gauw kreeg hij verzoeken van vrienden om ook deze schoen voor hen te maken. Inmiddels is het een bedrijf geworden. Wil je ook een paar? Dan moet je je laarzen naar hen opsturen en krijg je de cowboy sandaal ervoor terug.

Dit is hoe het eruitziet:

Wat vind jij van de cowboy sandaal: hot or not?

Bron
Beeld: Facebook

Must reads 👀