News

Je raadt nooit wie de nieuwe liefde van Miley Cyrus is

Miley Cyrus is no longer riding solo. Jep, ze heeft een nieuwe vlam! En wat voor één. Als je ziet met wie Miley op dates gaat vergeet je spontaan Liam Hemsworth en Patrick Schwarzenegger, die allebei een relatie met haar hebben gehad. Hoewel Miley niet officieel maakt dat zij van de markt is, heb je haar nieuwe liefde toch al voorbij zien komen… 

En toegegeven, wat zijn ze schattig samen en wat is ze HOT. Je leest het goed: Miley datet een meisje. Niet zo maar een meisje, maar model Stella Maxwell met een heel bijzondere afkomst. Het model is namelijk een Belgische-Nieuw-Zeeland-Ierse mix en wij zien wel waarom Miley Cyrus haar onweerstaanbaar vindt.


Dit is dus de persoon voor wie Miley schijnbaar haar single bestaan opgeeft. Ze draait er overigens niet omheen, want onlangs zei Miley tegen Time Magazine dat ze haar seksualiteit niet verbergt. "Er zijn tijden in mijn leven geweest waarop ik een vriendje of een vriendinnetje had. En er zijn tijden geweest waarop ik blij was dat ik alleen met mezelf was." Een bron heeft al bevestigd dat Stella en Miley 'definitely together' zijn, maar ja… Hoe goed kun je die bron vertrouwen? 😉 En als ze officieel een koppel zijn gaat Miley er niet subtiel mee om en mag de hele wereld het blijkbaar weten. Er staan namelijk al verschillende kiekjes van de twee lovebirds op haar Instagram account én op die van Stella. Cute!





Zien ze er niet leuk uit samen? Congrats girls!

Wat vind jij van Miley's nieuwe liefje?

Bron
Beeld: Instagram

Must reads 👀