Fashion

Orangebag.nl

www.orangebag.nlOrangebag.nl is een online shop vol met de beste en mooiste merken en designers. Zowel voor opvallende designerstukken (die je in de winkel eigenlijk te duur vond) als voor vertrouwde basics kun je hier terecht. En alles kan vanuit je luie stoel, want binnen een paar klikjes is je favoriete item besteld en 1 à 2 dagen later heb je het al in huis!

Qua merken verkopen ze onder andere Compagnia Italiana, Drykorn, Laltramoda, Napapijri, Designers Remix Collection, By Malene Birger en Velvet en Stitch's Jeans. Wat betreft de basics vind je merken als Claesen's (ondershirts en ondergoed), Bonnie Doon (sokken en maillots) en Janzen (badhanddoeken) in de collectie.

De zomer 2007 wordt fantastisch: in alle maten hebben ze de nieuwste collecties ingekocht van Bruuns Bazaar, BZR, Imitz, Stella Nova, Mads Norgaard, Yarn Unit, La Fée Maraboutee, College en Claesens. Dus dat belooft heel veel !

De naam zelf, "Orangebag", geeft aan dat het bedrijf een Nederlandse oorsprong heeft en dat je bij hen kunt “winkelen” en alles in je “shopping-bag” kunt doen.

Kortom: surf snel naar Orangebag.nl en schaf dat éne geweldige jurkje, die fabulous designerbroek of die prachtige schoentjes aan, dat je altijd al had willen hebben.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved