Lifestyle

13 dingen die singles irritant vinden aan koppels

Als single vrouw weet jij hoe irritant het kan zijn om tegenover een super verliefd koppel te zitten in de trein, op school of in een restaurant… Dat geklef de hele tijd, hou daar eens mee op! Er zijn meer mensen op de wereld! Deze 13 dingen vinden singles onwijs irritant aan koppels.

Als je verliefd bent vergeet je de wereld om je heen… Leuk voor jou en je vriend, maar voor andere mensen kan dat geklef een beetje irritant zijn. Singles gunnen jullie al het geluk van de wereld, maar hou het smaakvol! Natuurlijk, iedereen wil liefde en intiem zijn, maar niet de hele wereld hoeft te zien dat jullie het meest gelukkige stel ooit zijn! 

13 dingen die singles irritant vinden aan koppels:

… als stelletjes enorm langzaam hand in hand lopen én de hele stoep in beslag nemen. Je wilt er langs, maar het kan niet! Meestal lopen stelletjes ook nog eens extra sloom. Loop! Door!

… als je vriendin zegt: ‘Oh, dat moet ik even aan mijn vriendje vragen.’ Of ‘Ik weet niet of mijn vriend dat goed/leuk/mooi vindt.’ Meid, je hebt toch ook zelf een mening! Je vriendje moet je nemen zoals je bent!

… als stelletjes enorm harde smakgeluiden maken tijdens het zoenen en jij bent er getuige van. Vooral irritant wanneer je er naast zit of er tegenaan moet kijken in het openbaar vervoer… Smak, smak, smak… Geef me een teiltje!

… als stelletjes praten in de wij-vorm. Wij houden van Londen! Wij zijn gek op deze band! Dit is echt ons restaurant…

… als stelletjes lachen om hun inside jokes. Jij zit erbij en snapt natuurlijk niet waar ze het over hebben, dus pers je er je beste neplach uit… #awkward

… als stelletjes één social media account hebben of één e-mailadres delen… Uhm, geef elkaar een beetje privacy! 

… als stelletjes elkaar de meest intieme berichtjes op elkaars tijdlijn op Facebook sturen… ‘Schatje, zo’n leuke avond met je gehad…’ ‘Ja, liefje, vond ik ook. Ik hou van je!’ ‘Hou ook van jou!’ Doe niet zo extreem… Jullie hoeven de buitenwereld niets te bewijzen!

… als stelletjes niet zonder elkaar kunnen en op elk feestje of elke verjaardag samen opduiken. Kunnen jullie nooit iets los van elkaar doen? Doe ook dingen apart, want dat is goed voor jullie!

… als stelletjes elkaars zinnen afmaken. Het is ontzettend schattig dat jullie elkaar zo goed kennen, maar doe het niet.

… als je vriendin haar vriend meeneemt naar jullie afspraakje. Denk je eindelijk een gezellig lunchafspraakje te hebben met je vriendin, komt haar vriend er ook bij zitten… Je wil gewoon wat quality time met je vriendinnetje, zonder the boyfriend! 

… als stelletjes de hastags #boyfriend #romantisch #dinner #cute #love #relationship #theone gebruiken bij foto's op social media… 

… als een stelletje jou uitnodigt om te komen eten en zonder dat je het weet is hun single vriend ook uitgenodigd. Ze willen jullie koppelen… Zucht, heb jij weer! 

… als de tijdlijnen van Facebook of Instagram van koppels helemaal vol staan met selfies waar hun liefde van af spat. Foto's waarop koppels kussen zijn echt het toppunt! 

Praat mee op het Girlsceneforum en vertel wat jouw ergernissen zijn aan koppels! Het topic vind je hier. Ben jij single? Dit artikel vertelt je waarom singles fabulous zijn! 

Wat vind jij het meest irritant aan koppels? 

Bron, bron, bron, bron
Beeld: Thinkstock