Lifestyle

10 redenen waarom je een meisje uit het Zuiden moet daten

'In het zuiden vol zon woon ik samen met jou, 'T is daarom dat ik zo van Brabanders hou' zong Guus Meeuwis. Hij is gek op het Zuiden and so are we. Maar goed, dat kan ook niet anders als Girlscene's Limburgse hoofdredacteur Danique je ermee aansteekt. Enne… Wist je dat het veel leuker is om een meisje uit het Zuiden te daten? En wel om de volgende redenen.

Waarom het zo goed is om een knapperd uit Noord-Brabant of Limburg te daten? Oh, er zijn zoveel redenen, maar dit zijn de tien belangrijkste.

1. Je eet er altijd lekker. Zuiderlingen zijn over het algemeen Bourgondiërs en dat betekent dat je altijd iets lekkers op tafel kunt verwachten. En als zij zelf niet de keuken induikt dan doet haar moeder dat wel. Stiekem is dat misschien nog wel lekkerder. Hmm!

2. Ze is knap. Natuurlijk heb je in heel Nederland knappe meisjes, maar als je graag voor een natuurlijk exemplaar gaat zonder al te veel fratsen dan is een meisje uit het Zuiden ideaal. 

3. Meisjes uit het Zuiden zijn een beetje gek. Op een goede manier dan. Feestjes staan vaak op de agenda en daar gaat ze niet om 1 uur 's nachts al weg. Nee, dat is voor haar het moment om even een wildebras te zijn.

4. Ze drinkt (bier). Heel eerlijk, niets is zo ongezellig als drinken in je eentje. Dus wat is er beter dan een vriendin die gezellig meedrinkt en een biertje niet uit de weg gaat? Precies.

Klik hier voor het hele artikel van ons zusje Ze.nl!

Waarom moeten jongens/meisjes volgens jou een meisje uit het Zuiden daten?

Beeld: Thinkstock